tiistai 17. toukokuuta 2011

Takasi Joutsenossa

Nyt on Helsingin reissusta selvitty ja täytyy myöntää et oli kyl ehottomasti yks parhaimmist viikolopuist tänävuon, jos ei sit parhain viikonloppu. Oli tosi kivaa ku oli kokoaja jotai kivaa tekemistä, ja sai hengata parhaimpien kavereitten kaa. Helsingist tulee sit myöhemmi sellane kuvaoksennus, luulen ettei ruveta erittelee matkaa sen kummosemmi, koska oli nii paljo tekemistä ja kerrottavaa, mut ehkä kuvat saa kertoo täl kertaa kaiken tarpeellisen. Yks juttu täytyy kyl mainita tällei yleisesti, käykää kattoo Vettä elefanteille leffa se on iha sika hyvä!!

 

Kaikki on jo hehkuttanu täst Facebookis ja kaikkial mediassa ja eileki oli semivitutus ku joutu kattoo telkkarist ku Kauppatoril juhli 100 000 ihmistä eikä ite päässy mukaa, ku ei tajunnu jäähä viel yheks päiväks Helsinkii! Mut jeeeeeeeee Suomi 2011 Maailmamestari jiihaa! Hehe tähä välii vois liittää tähä aiheesee biisin.

http://www.youtube.com/watch?v=jAyXzC7iKPA ! <3

Ps. Oon rakastunu Granlundii se on nii miu tuleva mies!!! Ruutu, Koivu, Immone, Lepistö, Pihlström, Kapane ja Lajunekii on kyl iha namui.

                                                                    -Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti