maanantai 22. lokakuuta 2012

almost november

N: Jaahas, jälleen melkein kolme viikkoa vierähtäny siitä ku oon viimeks postaillu. Hups ja sori! No mut en oo kyl iha liikaa koneellakaa ollu, toi iphone on siitä aika jees. Ainut haittapuoli vaan et blogger-sovellus ei ota toimiakseen miulla, enkä siis sen avulla voi postauksia tehdä, mikä ois huomattavasti helpompaa ku lähes päivittäin sil kuvia nappailen instagrammii, ni ne kuvat ois vaa siinä valmiina ilman et tartteis siirtää koneelle... Kuitenki nyt oon taas koneella, ja vaik kuvia ei nyt ookkaa pahemmi, ni laittelen tollasii mitä käytii Merin ja Tuomaksen kaa räpsii tos kuun alussa, ja höpöttelen turhia.


Lokakuu on hurahtanu ohi iha huimaa vauhtia, thank god. Vihaan syksyä ihan himona, haluisin vaan et talvi ottais jo saapuakseen! Miul on syttyny hurja urheiluinnostus pitkäst aikaa, ja haluun lautailemaa jo! Huomen lähetää hommaamaa Jatan ja Riikan kans huhtiniemen urheilutalosysteemiasiaan sellaset kuukausikortit et voiaa käydä ryhmäliikunnoissa ja salilla nii paljo ku sielu sietää! Zumbaa täs onki jo vähä kaivannu, mut mukavampi siel on kavereiden kans käydä ku yksin. Oon nyt ottanu askeleen kohti terveellisempää elämää, ku viime maanantaina alotin tän urheiluinnostuksen lisäks myös Superdieetin, joka on siis Fitfarmin suunnittelema ohjelma, jossa on tarkka ruokavalio kuuden viikon ajan. Viikko siis takana, ja viis edessä. En tiiä mite tuun kestämää, oon nyt jo iha järkyttävissä vierotusoireissa kaiken mahollisen makean ja hyvän suhteen, mut nyt ku oon alottanu ni pakko viedä kunnialla loppuun! Onneks on yks tankkauspäivä, jollon saa vetää mitä vaan haluaa, et sitä ootellessa... En oo kyl iha noudattanu tota ruokavalioo nyt sen suhtee ku joka päivä pitäis viis ateriaa syyä, ja esim tänää söin vaa yhen... Venyny noi aamut tonne iltapäivän puolelle täs syyslomalla (plus tulee joka maanantai ja torstai venymää muutenki, koska ei koulua niinä päivinä täs jaksos, jiihaa!), eikä sit herätessä oo oikeestaa ees nälkä muutamaa tuntii. Mut toivottavasti se nyt ei maailmaa kaada.


maailman h-i-r-v-e-i-n tyvikasvu, onneks Tiia hoiti sen pois! ps, oon kyllästyny punasee
Tää superdieetti tarkottaa myös sitä, et kuus viikkoo joutuu selvänä olemaan, mikä nyt ei kyllä tee tiukkaa ei sitte ollenkaa, koska kesälomal tuli tuolla yöelämässä aikalailla joka viikonloppu heiluttua, ja sitte siinä viime metreillä enne koulun alkua vedin sellaset perseet, ettei oo tehny ees mieli juoda sen jälkee, enkä ookkaa ku vissii kerra tai kaks ollu baarissa after that. Nyt kuitenki olin keskiviikkona ja lauantaina iha kuskina ja selvin päin, ja oli kyl iha huippuhauskaa vaa tanssia siel ja pitää hauskaa muutenki. Mut eiköhä sit tankkauspäivänä oo otettava ees vähä, ku piän sen tankkauspäivän miu pikku Riikan synttäripäivänä!! Sillo mennää ja lujaaaa, varaudu Riika ;) Siitä onki sit enää pari hassuu viikkoo siihe 25. päivää ku dieetti loppuu ja sillo eletääki jo melkei joulukuuta! Iha mahtavaa, kevät, kesä ja yo-lakki lähestyy! Sen jälkee onki sit maailma avoinna, suunnitelmii kyl riittää vaik muille jakaa, mut saa nähä mihi päätyykää loppujen lopuks.. :D


Tästäpäs nyt tuli aika tekstipainotteine postaus.. :D No toivon mukaa joku ees jakso lukee, tällee pienen tauon jälkee ku sattuu vaa olemaa jonku verra enemmä kertoiltavaa ku jos joka päivä päivittelee. Mut jospa nyt yrittäis elvyttää vähä tätä blogii ainaki omalt osalta, ja kuvailla vaik sit tol kännykäl ku toi järkkäri ei pahemmi nykyää kule mukana. Miul ois ollu viel vaik mitä muuta sanottavaa mut nepä nyt unohtu tässä kirjotuksen lomassa.. :D Ehkä ens kerralla sit !


aws söpöliinit!

1 kommentti: