tiistai 22. maaliskuuta 2011

Aina niin ihana tiistai...

Tiistait on helvetillisiä. Koulua kasista neljään, onneks vika tunti on yhteiskuntaopin yrittäjyyskurssi, jote se on rentoo, thank god. Tälläsen näkösenä tänään kuljeskelin koulun käytävillä (eilisiä ostoksia päällä! noista koruista ei oo ikävä kyllä lähikuvaa):

Neule, Lindex
Toppi, Stradivarius
Laukku, Björn Borg (Handbag Superstore)
Hiuspanta, HM
Farkkuleggarit, kengät ja huivi on samat kun eilen.



Tänää kuitenki piti suoraa koulusta mennä äitin kyydillä Mylläriin hakeen lauta ja muut laskukamat, ku huomenna lähtö seiskalta Tahkolle koulun kanssa. Päiväreissu sinne siis tiedossa, meen Jatan ja Merin kanssa sinne.Varmaa hiukan erilainen trippi tänävuonna, ku viime vuonna lähettiin seittemän hengen porukalla sinne, ja nyt on vaan kolme. No mut eiköhän tästäki tuu ihan hauska reissu, ja kuvia toivon mukaan yhtäpaljon ku viime vuonna (n. 500?) jos ei enemmänki!

Tänään kotona kerkesin olla sen puoli tuntia ennen kun piti taas olla menossa. Tiistaisin käyn vetämässä kokkikerhoa parin muun ohjaajan kanssa aina vuoroviikoin, ja tänään oli sitte miun vuoro taasen pienen tauon jälkeen. Siellä käy sellasia 7-13 vuotiaita lapsosia, ja joka kerta on n. 10 paikalla, mikä on kyllä tosi uuvuttavaa koska ne lapset riehuu ja säätää jotai omiaan siellä... No mutta ei tarvi kestää ku muutama kerta enää, ja sitte saan sen lopettaa, VIHDOIN. Oon tota vetäny nyt sen vähä päälle vuoden, ja viel vuos sitte se oli ihan jees, mut sittemmin tullu "pieni" kyllästyminen... Kaiken kruunaa vielä se, että en oo kovinkaa lapsiystävällinen...

Nyt alkaa olla aika mennä nukkumaan, herätys kuuden maissa huomenna <3 Tähän loppuun vielä miun tän hetken EHDOTON lempparibiisi !
-Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti