sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sunnuntaijumitus

Tää viikonloppu on menny ihan sikanopeesti. Ollaa Suvin kans vaa hengailtu mein kavereiden kans ja naurettu PALJON. =D Ollu ihan mahtava viikonloppu, mitä nyt eilen käytiin yhissä pippaloissa piipahtamassa joka oli vähän sellanen mood killer, mikä miuta harmitti, ku koko viikon oon ollu epätavallisen pirtee ja yliaktiivinen. =D Mut eipä oltu sielläkään ku alle tunnin verran ja lähettiin kotiin. 

Tänää miulla ei oo mitään tekemistä, Suviki lähti äske hiihtämää ja lähtee varmaa myöhemmin mäkeen. Mie varmaan jumitan kotona koko päivän ja kattelen vanhoja Heroes jaksoja, jotka on jääneet digiboksille ku en oo niitä jaksanu katella. Mut mikäs siinä, tykkään olla kotona aina välillä.

Täs nyt vielä tällänen kuva viime viikolta, joka on otettu koulusta. Näit kuvia kyl tulee lisää ja enemmän postausten yhteydessä, mut ollaan niin laiskoja ottamaan niitä... Pitäs vaan pitää sitä kameraa aina ulottuvilla, mut minkäs teet kun on niin ylivoimasta avata se laukku ja ottaa se esille.. =D



-Noora

4 kommenttia:

  1. kirjotat tosi tolleen sujuvasti, tosi kiva lukee :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi teillä! Alku vaikuttaa lupaavalla, ja ootte molemmat tosi nättejä! :) Taidan liittyä lukijaksi (;

    http://dulcexdream.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. teil on kans kiva tää teijä blogi ja noi teijän tekstit on tosi helppoo luettavaa(: tultii teijä lukijaks, ehkä teki meijä ? ;)

    VastaaPoista
  4. kiitoskiitos! =)
    kyllä aletaan teidän lukijoiksi!

    VastaaPoista