tiistai 19. huhtikuuta 2011

Päivä 3. Markkinat

Kolmantena päivänä herättiin jo hirmu aikasee (joskus 8), koska suunnattii jo 9 markkinoille. Markkinat on ain yks kohokohta mei perhelomil. Rakastan shoppailuuu markkinoil ku sielt löytää ain kaikkee kivaa kaikist kojuist tooosi halvalla ja plus mei äitin tinkimistaidot nii jopa parilkii eurol voi saaha laukkui. Se sit minkälaatust tavaraa haluu nii on sit toine juttu, mut ittelleni ei oo aina nii tärkee olla joku Guessin laukku, vaa miulle kelpaa myös iha tavalline jostai vaatekaupastkii ostettuna.

Joka tapauksessa suunnattii nopeen laittautumisen jälkee sit heti aamupalalle ja siit ottetti taksi ja ajettii noin 10 kilometriä vieressä sijaitsevaan Puerto Moganin kaupunkiin. Siellä järjestetään joka perjantai markkinat 9-13.

Aamupala <3
No sit se taksi jätti meijät muka siihe paikkaa mist markkinat alko. No oliha siin sit iha mukavasti kojui ja oltii melko väsyneit ku kierettii ne kaikki läpi tuhantee kertaa. Sitte käveltii satamaa päi ottaa kuvii ja näi ku huomattiii et oho tuol on vissii jäljel viel pari markkinakojuu. No ne pari sit jatku varmaa kilometrie pitusiks ja tajuttii et näähä oli ne oikeet markkinat.

Yks markkinakoju tuhansist

Ainii ja markkinoil oli hirmusesti ihmisiii, täs vaa murto-osa niist 

Toi oranssi on oikee ihmine

Mie vaa ja päivän asuu
Tollasii ihmisiii siel oli aika paljo, jotka oli pukeutunu hienosti ja sai pari euroo ehkä tuuril joltai ystävälliselt ohikulkijalt.
Saila poseeras
Yhen aikoihi jalat oli iha kipeet, oli sika kuuma ja oltiii vihdoin kierretty ne kaikki miljoona kojuu nii päätettii sit ottaa suosiol taksi ja lähtee takasi koht Tauritoa. (huomasin sit tos vaihees et ompa kivat topirajat jääny selkää ja uskokaa tai älkää ne on haaleesti vielkii miu seläs vaik palvoin armottomasti sen jälkee aurinkoo).

Ku tultii hotellille, otettiii koko loppupäivä aurinkoo, mikä taas oli huonoin asia ikinä, koska satuin viel nukahtaa siihe aurinkotuolii ja seuraavas postaukses sit kaikki saatte nähä mitä siit seuras. Mut ei ollu kiva tunne ku kaikki paikat palo ja olin viel levittäny aika huolimattomasti aurinkorasvaa, jote olin viel aika täplikäs <3
Huomises postaukses sit kunnol tost palamisest, mut tälläne söpön täplikäs olin kyl <3


Mut päivä oli tosi mukava ja onneks vast siin enne nukkumaanmenoo huomas kui palannu oikeest on, nii sekää ei nyt haitannu sillai. Illal piettii sit viel tollane urheilupainotteine ilta Sailan kaa, käytii keilaa ja minigolfaa ja sit katsastaa yks paikalline "disco".


Keilasin vähäse

Minigolfii
   -Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti