maanantai 11. huhtikuuta 2011

weekend

En oo jaksanu viikonloppun käyä postailee, ni postaan nyt viikonloppuni pähkinänkuoressa, koska en jaksa selittää hirveitä romaaneja.

Eli perjantain oli siis ne lukiobileet, siel oli iha kivasti porukkaa, varmaa joku 80 ihmistä ehkäpä? Ja siis tosiaa mainittakoon et mein lukio on aika pieni. Menin enne niit bileit Jatalle ja laittauduttii jnejne ja sit aloteltii siin vähäse Merin, Iinan, Niinan ja Riikan kans, ja sit mentii joskus vähä enne puolta 11 sinne ja oltii sinne neljää asti. Minuu alko kyl väsyttää HIUKAN siin kolmen mais, ja sen tais huomata aika moni.. =D Sit mentii Jatankaa niille ja nukuttii johoki 11-12 ja sit vaa tsippailtii siel päiväl ja tilattii kebut ja katottii Täykkäreit. Sit tultii meille jumittaa ja näääin. Valitettavasti miun kameras ei oo yhtäkää kuvaa perjantailt, eikä kyl oo muillakaa, muutaku jotai kamalimpii kuvii sielt Jatalt, mut ehkä pärjäätte ilma.. :d

Sunnuntain olin sit Merin kaa ja käytii vähä kiesii ja löydettii iha uusii paikkoi Joutsenost. =D Sit käytii pitsal (no okei Meri kävi) ja tultii meille kattoo Frendei. Sit Meri läks ja kattelin Koko loppupäivän niit Frendei ja sit illemmal Idolsin ja Jersey Shoren.

Tänää sit alko koulus uus jakso, kolmen päivän pääsen yhelt<3 Ja koulun jälkee mentii Riikalle ja katottii Uhrilampaat ja sit tulin kotia.





-Noora
ps. Foo Fightersin uus levy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti