maanantai 13. kesäkuuta 2011

lomalomaloma

Moi kaikille vaa pitkäst aikaaa! Nyt on ollu toosi paljo kaikkee tekemist ku noit hyvii ilmoi riitti jopa sen viikon ja nyt alko sit tollane ihana vesisade_ilma koko tulevaks viikoks <3 nice. Viime viikko oli super kiva tai oikeestaa koko loma tähä asti on ollu school outist lähtie tosi kivaa aikaa. Eile oli eka sellane lazy päivä jollo en tehny oikeestaa mitää muut ku hengasin Henna kaa pari hassuu tuntii mut muute oon ollu kokoaja jossai.
Viime viikkoo sisälty tosi jees school out, kivat meitsin 17vee synttärit (kiitti kamut lahjoist), hengailuu kyläl ja lammel jaja lappeenrannaskiii shoppailuu sekä Myllysaari hengaust ja auringon palvontaa!1 Iida tuli miu luokse tos tiistain ja lähti sit joskus perjantain ja Katri tuli sit torstai aamun ja lähti perjantai iltan. Kummatkii ois saanu olla miu puolest viel paaaaaaaljo pitempääki, mut toivottvasti nähää taas mahollisimma pia! 
Ääää ja joo sori oon tosi huono kuvailee, vaik pitäs kyl petrata nyt vähä ettei kaikki lukijat hävii ku pari jo on näköjää kyllästyny yhyyy :< Riikan kameras ois mukavasti niit kuvii ja Nooran ja Iidankii mut en oo saanu aikaseks viiä miu muistitikkuu niille et laittais kuvii, sori. Mut lupaan hankkii ne tännekkii mahdollisimma pian!

Oon vähä köntti ku oli vahigos tsuumi pääl xd

Ps. Noora on riparilla isostelee 13-20.6 (yhyyy :<) nii yritän yksi pitää sen aikaa tätä blogii pystys ( hope so ettei hävii viimosetkii lukijat)
Nyt meen tonne ihanaa vesisateesee pitää liikuntaleikkikouluu 3-4.vuotiaille lapsille, toivottavasti ne tajuis kaikki täl kertaa mite leikitää hippaa!
                                   
                                                                      -Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti