perjantai 3. kesäkuuta 2011

Vika koulupäivä!

Eli huomenna sit vihdoin ja viimein se ansaittu kesäloma! Kevätjuhla on kyl viel ees ja soitan jopa ekaa kertaa jossai tollases koulun juhlas kiippareit mei "bändin" kaa jos Noorakii laulaa. Huomen on sit kavereitte kans kesäloman juhlimist kaikkial ympäri Lappeenrantaa ja katotaa et jos eksyttäs joskus sit yöl viel Joutsenoo johokii.
Tänää oli kuiteki yli kiva päivä ja niit on kyl riittäny nyt viime aikoin mukava paljo! Esim. koko tänä viikkon on ollu joka päivä kaikkee kivaa tekemist ja on tullu otettuu iha sikan kuviiki. Tänää sit koulu jälkee suuntasin Riikalle ottaa aurinkoo ja siel oli kans Iina, Noora, Jatta, Niina ja Merikii. Sit käytii uimas Riika uima-altaas kans ja vesi oli kyl tosi lämmintä.Myöhemmi suunnattii kylälle, lammelle ja mentii lopuks Jatan ja Nooran kaa Sepolle.
Kaikki tän päivän kivat kuvat on kyl Riika järkkäris ja saan ne varmaa vast ens viikol ku huomen tosiaa on schools out ja huomine on muuteki tosi kiireine päivä ja sunnuntai varmaa sit sellane jumitus päivä jollo ei jaksa tehä oikeest yhtää mitää hehe. Mut laitan tähä tän viiko jotai kuvii miu kamerast nii saahaa tähä postauksee jotai eloo. Palaillaa sit viimeistää ens viiko alus!

















                                                                -Suvi

2 kommenttia: