maanantai 22. elokuuta 2011

fiilistelyy


studio killers-ode to the bouncer

N: En oikeestaa pahemmi kuvaillu tos loppulomalla, mut ihan tost elokuun alusta on pari kuvaa, ku onnistuin polttamaa viel sillo naamani, ja sit hengailtii lammel viel yhen kerra. En ees muista mitä muuta tein elokuus, tai kesälomal yleensäkkää. Koko loma meni nii nopeesti et tuntuu silt ku se ois kestäny vaa pari kolme viikkoo. Olin eile Ainon kans ja mietittii kui nopeesti aika menee, vuos sit oltii viel ekaluokkalaisia ja puolen vuoden pääst ollaa joa vanhoja. Ei mee kauaa ku koht kaikki skitsoo kirjotusten takii ja sit ollaaki jo veke täält. Maltan tuskin odottaa. Mietittii myös et täytän n. neljän kuukauden pääst 18, ja en joteki jaksa ees uskoo sitä. Vieläki iha samanlaine fiilis ku joskus 13-14 vuotiaan. Heitin läppää joskus muutama viikko sit et oon muutaman kuukauden pääst aikuine ja kaikki nauro miulle, mitä en kyl yhtää ihmettele, koska oon nii lapsi vielä =D Tosin en usko et kasvan ikinä aikuiseks, ehkä fyysisesti joo mut henkisesti tuskin ikinä. Ois iha mahtavaa jos sais elää koko elämän sillee Peter Pan-tyylillä.




7 kommenttia:

  1. norzbaabaha on syvälliseks heittäytyny:) tää oli kiva teksti kirjottakaa molemmat enemmä tälläsiiiiii !!1 ei vaa et mitä ootte tehny lol. mulla muuta...

    VastaaPoista
  2. no suvi nyt varmaa ei ees kykene siihe mut joo voisipa vaikka kirjoittaakkin joskus aina välillä. xd

    VastaaPoista
  3. kiva blogi teil :)

    VastaaPoista
  4. mukavan oloinen blogi, ja ootte molemmat tosi nättejä! (:


    http://saara-kissntell.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Tästä ulkoasusta tykkään vaikka se yksinkertainen onkin. :) Pintaraapaisulla blogi vaikuttaa oikein toimivalta, ja teksti on sujuvaa. Kuvat on tosiaan kans hyvän kokosia ja laatusia, se on sanomattakin selvää. Tää on ehkä vähän semmonen että voi kiinnostaa enemmän lähipiiriä ja tuttuja tämä blogi.

    VastaaPoista