maanantai 29. elokuuta 2011

Helsinki !

S: Viikonloppu Helsingis meni superhyvin ja oli nii kivaa (= Perjantai vietettii Töölönlahel taiteiden yön merkeis ja nähtii kaikki kavereit ja tutustuttii uusii ihmisii ja oli tositosi kivaa (8 Perjantain kuvasaldo jäi tasa kahtee kuvaa, joist ei oo kyl mitää muistikuvii ja katoinki aamul et watta fuck, täs ne !


hämmentävää
 Sit lauantain vieteltii Iidan kaa darrapäivää ja meil oli kokoaja hirveesti tekemist! Eka mentii itiksee ostaa miulle uus rusto koru

Se on tollane karamelli eest ja takan oleva pallo on sellane perus punane love it <3
Sit suunnattii metroo ja stadii hakee miu tavaroit, jotka oli jääny aseman säilytyksee ku ei keretty pe viemää niit Iidalle.


Sit mentii takas itiksee ku aateltii et viiää ne miu tavarat eka Iidalle enneku suunnataa Lintsille, mut sit tajuttii et sielhä on niit säilytyslokeroit et keretää olla koko rahal iltahuvis jos ei mennä Iidalle eka, nii mentii siit sit minne muuallekkaa ku Lintsille !!
Kävin viime vuon viimeeks Jassun, Iidan ja Nooran kaa lintsil ja oltii silloki iltahupirannekkeel ja meil oli sika hauskaa ja tänä vuon oli varmasti vähintääkii yht hauskaa! (= Oon yleisesti tälläne lällykkä, joka ei tykkää hurjist laitteist ja heppakarusellit soveltuu varmaa miulle parhaite, mut sit voitin pelkoni ja menin mm. näihi !

Raketti!

Kirnu!

Kieputin!
Sit mentii puuvuoristorataa ja bongattii muutamii hottiksii!

hihihih <3


Sit viel muutamii fiilistelykuvii loppuu lintsilt !

Lisää kuvateksti

söpöiltii

mie vaa

iidushka

monsterit

Pakolliset metrilakushoppaukset viel loppuu namnam

1 kommentti: