maanantai 5. maaliskuuta 2012

angsti iski

N: Niiku varmaa moni on huomannu, en oo bloggaillu pahemmi viime aikoina. Joteki nyt ei vaa innosta tää touhu, ja ei kyl oikeestaa oo mitää ees tapahtunu viimeaikoina mist tekis mieli postata (jos on, ni Suvi on hoitanu homman himaa, ja hyvä nii). Ja kuten otsikkoki kertoo, ni loman aikana iski joteki tälläne maailmanvihaamine päälle.



Oon nyt jostai syystä henkisesti ollu viimeaikoina iha poikki ja puran sen iha vääräl tavalla ja väärii ihmisii (tai ihmisii nyt yleensäkii..). Tuntuu et joudun suurimman osan ajasta oikeesti yrittämäl yrittää olla tosi kiva ja seuralline tai muute vaa mukava. Tekis vaa suoraa sanottuna mieli tiuskii kaikille ja olla tosi epäsosiaaline.


Tää pätee kyl lähinnä Joutsenoo, oon taas niin kyllästyny tähä paikkaa. Oli tosi helpottavaa päästä Helsinkii muutamaks päiväks vähä hengähtämää. Vaik tulin siel vähä kipeeks nii en antanu sen asian pahemmi häiritä, ja tänää sit jäin kotii potemaa päänsärkyä ja kurkkukipua. En ois kyl koulussa ees jaksanu ollakaa tänää, joten ei hirveesti haitannu.


Oon nyt keräilly Anttilast täs parin viikon aikana leffoi ja tuotantokausii kotii, ja tänää katoin pahaks onnekseni Vicky Cristina Barcelonan. Kuin mahtavaa ois vaa lähtee täält kesäks jonneki ulkomaille? Kaikenmaailman leffoja katellessa ja kirjoja ja blogeja lueskellessa oon vaan koko ajan varmempi siitä, et haluun lähtee lukion jälkee ulkomaille. Oon miettiny asiaa jo jonku aikaa, vuos ulkomailla ja sit jos huvittaa, nii takasi Suomee ja ehkä ammattikorkeesee opiskelemaa media-alaa.



Tiiän et ei se käy iha noin yksinkertasesti, mut sinne on kuitenki vielä (valitettavasti) aika pitkä aika. Oon kuiteki aika itsepäine ja jos haluun oikeesti jotai, ja mikäli sen toteutumine on miust itestäni kiinni, ni teen mitä vaa sen etee. Ja tää asia on todellaki sellane, minkä etee voisin tehä oikeestaa iha mitä tahansa. Tekisin jo nyt mitä vaa jos pääsisin kaks vuotta ajas taaksepäi, ja hakisin jonneki iha muualle ku lukioo. Mut nyt päämääränä on kuiteki valkolakki jossai hamassa tulevaisuudessa, ja sen jälkee jos lähinnä rahatilanne näyttää hyvältä ni se on adios Suomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti