maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hiihtoloma Helsingis

S: Oli paras hiihtoloma varmaa mitä miul on ollu ja sen kruunas ehottomasti toi viiden päivän Helsingin reissu, joka oli iha huippu! No alotetaas iha alusta siis.

Keskiviikona siis lähin Helsinkii. Riika soitti miulle aamul et sekii lähtee Helsinkii nii mentii sit yhes samal junal ja oli nii kivaa ku ei tarvinnu matkustaa yksi. Lähettii Lappeenrannast ku Joutsenos liput ois maksanu nii paljo enemmä, jos niit ei ois ostanu ennakkoo ku eihä tääl käpykyläs mitää lippuautomaattiii oo... No se ei onneks haitannu päi vastoi. Piti nimittäi käyä ostaa enne reissuu pari juttuu Lappeenrannast ja asema vieres oli just sopivasti mäkki nii poikettii siin enneku matka pääs alkaa.
Torstaina oli sit vuoros 9-16 kaupois pyörimist ja kyl sielt jotai tarttu käteekii. Miu rahatilanne oli aika tiukas ku yritän säästää ens viikon etelämatkaa varte! No shoppauksen välis käytii syömäs Chicosis namnam ja sit mentii shoppaukse jälkee nopee Iidal ja suunnattii siit Itiksee ja Itiksen jälkee sit kattoo Hulluna Saraan. Sit päästii joskus kaheltoist kotii ja huhu et oli kova väsy ja jalat huus hoosiannaa!
 
Perjantain oli sit vuoros yks koko matkan parhaist jutuist, nimittäi olin eka kertaa elämäs body pumpis ja siel oli maailma kuumin brasilialaine ohjaaja!! Oli kyl hirmu rankkaa ja viimosten punnerrusten aikan maattii Katrin kaa vaa maas ja naurettii mahat kippuras ku ei enää pystyny liikuttaa mitää raajaa. Illal mentii viel kaupan kautta Jassulle ja tehtii tortilloi! 
 
Lauantain oli sit vuoros junalippujen ostoo ja pikane pakolline kauppavisiitti iltaa varte.  Mentii Iidalle tekee kakku ja sen jälkee suunnattii Jassun synttäribileisii! Niist tulee sit viel erilline postaus kuha Jassu saa joskus ne kuvat !


Sunnuntain oli sit lähtö päivä takas kotia :< Mentii eka rollsii syömää ja sit siit Stadii hengailee ja sit alkokii junamatka Nooran kaa, joka oli taas oletetusti hulvaton ja muut samas vaunus olijat joutu taas kärsii ku meluttii vaaa... hups xd

Ps. Miul alko tänää autokoulu eli enää kolme kuukautta nii oon 18 jiihaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti