maanantai 16. huhtikuuta 2012

200!

S: Huhu 200 blogiteksti lähtee nyt käyntii. Oivoi iha nolottaa kattoo noit alkuaikojen blogitekstejä ku sillo oli nii pihal täst koko hommast. Ei sil kyl meille voi vielkii laittaa kaikkii vinkkei ja ois kiva saada niit et pystyttäs parantaa sitä kautta mei blogii ja saamaa lisää lukijoit.
No anyway viikonloppu meni mitä parhaimman Iiduskhan kaa hengailes ku se tuli Joutsenoo Jassun kaa perjantain! Ei tehty sillai mitää erikoist paitsi lauantain hengailtii Lappeenrannas koko päivä ja kierrettii kauppoi, syötii ja käytii kattoo American Pie, joka oli muute iha piru hauska menkää kattoo. Sit sunnuntain Iida lähtikii ja menin viel illal Merin kaa lenkille.
Täl viikol miul on kauheest autokouluu ja torstain on työhaastattelu ja toivoisin et se menis tosi hyvi ja saisin sielt töit mut saa nyt nähä ootan kuitekii innol jo sitä haastatteluu.
Kameran saan vihdoin huomenna ja lupaan postailla ku vaa ehin ja otan teille paljon kuvii sit. Nyt kuiteki vanhaa kuvamateriaalii viikko takaperin, jolloin olin Niinan, Iinan ja Riksun kaa pihal riehuu.








tää on aitoo ystävyyt parhaimmillaa xd

6 kommenttia:

  1. etsä saanukkaa töit sielt paikallisest s-marketist vai oliks se joku k-kauppa? :o

    VastaaPoista
  2. joo kyl mie sain mut se on vaa osa kesäst ja siin samal voi tehä muutkii duunii ku tuntimäärät ei oo nii huimat :D
    -S

    VastaaPoista
  3. voin kertoo et tuut polttaa ittes loppuu tänä kesänä... nimim kaksi kesää ollut töissä kaupassa ja molempin kesin rankkuus yllättää.. tosin jos oot aina vaa kassal ni sit :)

    VastaaPoista
  4. s-marketis oon nyt ilmeisesti koko työaikani kassalla ja oon ollu just ennekii kaikis tollasis urheilutapahtumis myymäs mont tuntii et en koe sitä kauheen rankaks mut sen näkee kyl vast sit (: mutta kiitti kuitekii oon varovaine ettei sillei tuu tapahtuu!
    -S

    VastaaPoista