sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

jump


The Cube Guys&Luciana- Jump

S: Ollaa popitettu tota biisii täl viikol kouluskii vaa Riikan kaa ku se on nii hyvä! Ei kyl mitää hajuu mitä siin lauletaa muutaku me gusta, gusta mut silti espanja kieli on nii siistii! Nojoo tää viikko on kulunu vaa ajotunneil ja oli miul torstain se työhaastatteluu ja pääsin sinne toivomani paikaa TÖIHI !! Oon nii innoissani, koska siel on just suurin osa nuorii töis ja muutekii kiva nähä uusii naamoi ku tuo työ on kuitekii Lappeenrannas ja voin alottaa jo täs lähiaikoin tyylii viikonloppuin ja saa vihdoin sitä rahaa et on voi tehä jotai!
Perjantai olin sit Nooran kaa ja oltii ulkon riehuu ja sit mentii ajelee Eemelin, Akin ja Jannen kaa ja käytii siin sit apsil ja kattoo kauhuleffa viel joskus 10. Mie oon yleensä kauhee pelkuri ja pelkään yli kaiken kauhuleffoi mut toi oli enemmikii komedia kauhuu ja se meni nii yli nii ei ees pelottanu. Leffa oli se mökki metsässä.
Launtain hengasin Nooran kaa ja masisteltii ja todettii taas Joutseno maailma tylsimmäks paikaks mut kyl myö sit jotai tekemist keksittii ja mentii ottaa aluks leikkikselle ekat tän vuoden kuvat. Toi on sellane mei perinne et mennää ain sinne kuvailee ja meilt löytyyki mone moisii kuvaotoksii tuolt. Sit mentii meille syömää ja hengailee ja siit sit pyöräiltii ärrälle vuokraa leffaa ja kattoottii samal yks edelline leffa mikä meil oli jo joskus viikko sit jääny keske. Molemmat leffat oli tosi hyvii toine oli Jätä se ja toisen nimee en muista mut se oli sellane mis kaks miest vaihto osii.
Ulkon onkii nii hyvä ilma et lähenkii täst varmaa sinne ja kelattii Nooran kaa et vois mennä rullaluistelee :D

2 kommenttia: