maanantai 27. elokuuta 2012

mie tääl taas!!

S: Huh tää on outoo... Oon pitäny tän blogi puolest hiljaiseloo iha liia kaua ja nyt oli vaa niiko pakolline tarve tulla kirjottelee tänne. Miu pitäs olla nyt matikatunnil mut nukuin pommii ja ois pitäny kuiteki tulla sen tunni jälkee takas kotii ja heittää saila kouluu ku vettä tulee iha kaatamal ja tänää meil on koulukuvaus nii ei oo oikee kivaa jos pikkusisko menee hiukset märkin ja meikit levinneen kuvaa nii aattelin suosiol skippaa ton ekan tunnin.
Mistäs mie alottaisin.. Miul ois nii paljo tavallaa sanottavaa ja purettavaa tänne mut sitku Joutseno on suht pien paikka ja ei koskaa tiiä ketkä kaikki tänne vahingos eksyy lukee nii en viittii kirjottaa mitää kauhee henkilökohtast.
Oon huomannu et kui onnekas oon kavereitte suhtee. Miul on maailma parhaat ystävät, jotka ain tukee miut ja on miu rinnal vaik mitä tapahtuis. Iso kiitos teille W-porukka, Iida, Katri ja moni muu ootte iha parhait <3
No kesä meni iha super hyvi! Tais olla taas paras kesä vaik kylhä pettymyksii ja sellasii asioit tapahtu mitkä ois kyl voinu jättää tekemät, mut ehk virheist oppii. Aattelin tehä teille viel täs lähipäivin sellasen tiivistetyn kesäpostauksen mis on kuvii kesält ja vähä niit mieleenpainuvimpii ja tapahtumarikkaimpii päivii. Kesää kuulu mm. päättärit parhaitte kavereitte seuras, maailman ehkä parhaimmat yllätyssynttärit, joist oon viel suunattoman kiitolline Nooralle, juhannus Tiia mökil, Summer up,Lahes Katri luon, montamonta sekoiluiltaa baaris ja tietty töitä melkee joka päivä Subis ja loppu kesäst Kreikan matka.
No mitä miulle sit nyt kuuluu kesä jälkee. Kirjotuksii lukemist ja töit. Aattelin nyt vaa keskittyy kouluu et pääsen täält sit pois hyvil papereil jonnekki iha uutee paikkaa! Kelasin myös et jätän noi baaritouhut iha kokonaa nyt kuukaudeks ja seuraava kerra juhlitaa sit Iidan 18vee synttäreit Helsingis.Vaik kukaa ei nyt tätä varmaa usko mut miu päätös pitää, koska jäi nii paha morkkis kaikest sekoilust nyt viikoloppun ja ei oikee huvita enää mennä vähää aikaa mihikää.
Miul on lisäks iha hirvee himo ottaa tatuointi. Pitäs saaha vaa aikaseks varata aika ja mennä ottaa mut se on vaa ain jääny ja aattelin et voisin ens kuus vihdoin käyä ottaa sen! Esittelen sen täl blogis sit viel eriksee sit ku se on hakattu iholle (:
Mut jos joku jakso lukee tän nii kiva! Ens postaus ei sit yht sekalaine ja siin sit ne kesän kuvat! Kommenttipoksii voi heittää kysymyksii ja vaik vaa postausideoit jos tulee jotai mielee.





2 kommenttia:

  1. Hyvä blogi.
    Enemmin kirjoutuksia toivoisin Suvilta vaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thänks! (: kiva kuulla yritän täs rustailla teille jotai kivaaa (:
      -S

      Poista