maanantai 6. elokuuta 2012

Red Hot Chili Peppers @ Tampere 1.8.2012

N: Jaksoinpa vihdoin laittaa ne muutamat kuvat sieltä keskiviikkoselta keikalta koneelle! Niitä siis ei oikeesti oo kovinkaa paljoo, koska oltii yläkatsomossa, joten oli aika turhaa sielt mitää kuvii tuhansittai ottaa, eikä jaksettu kyl oikee muutekaa ottaa kuvii, ku käytös oli vaa kännykät ja miun luuseri canon ixus joku huono. Mut jokatapauksessa, mein matka alko siinä puolen 12 aikaa jollon lähti juna Tampereelle. Siellä sit spotattii asemalla heti sellane taulu (?), mis luki muutamat ravintolat mitä Tampereel on, ja päätettii lähtee ettii Gringos Locosii. No joku tunti siinä varmaa meni ku oli nii hämys paikas et ei kännyköittenkää avul meinattu löytää sinne, mut onneks kuiteski löyty, koska oli namii cheddarkanaa!






Siitä päästii sillo 5 mais lähtee pois, ja mentii sinne keikkapaikalle ku ei muutakaa oikee keksitty. Ostettii RHCP-paiat (ofc) ja sit vaa pyörittii siel ja etittii mei superupeet istumapaikat, joist näky nii pien kaistale sitä lavaa, et ei tienny pitäskö itkee vai nauraa. Ei kuiteskaa niit paikkoi pahemmi kulutettu, vaa katottii Poets Of The Fall ja RHCP seisten joku 50metrii mein paikoist eteepäi.. =D Ja niin teki kyllä moni muuki. Mut Poetsit veti iha hirveen hyvi, ja suoraan sanottuna kyllä vitutti ku ne soitti vaa puol tuntii. Ne pitäs nähä joskus iha kunnolla!

iphonel onnistu niin hyvin poetsin kuvaamine ku kaikil mustat vaatteet mustaa taustaa vaste..




Se toine lämppäri, eli The Vaccines (olikoha se se...=D), katottii omilt paikoilt metrilakui mutustaen. Ei iha sytytty sille ku ei oltu kuunneltu sitä. Ja tästä näkee sitten hyvin tosiaan että ei ollut kyllä paikat mitkään maailman parhaimmat.. =D


Sit 9 jälkee vihdoin RHCP alotti, ja voi että ku ne oli iha superhyperhyvii!!! Vaik oltiiki siel ylhääl nii se tunnelma oli sielki iha mahtava vaik kaikki ei pomppinukkaa siel niiku permannol =D En kyl yhtää ihmettele, et miks on sanottu et noiden livevedot on iha törkeen hyvii ja energisii, siis ei hyvä jumala ku ne ei ollu hetkeekää paikoillaa! Rumpaliki heitteli niitä kapuloitaa sielt varmaa joka viides minuutti yleisöö, ja ah, rakkautemme Flea, eli basisti oli iha sairas kaikkine rääkymisinee (miun ja niinan soulmate<3) ja hyppyinee ja pomppuinee. =D Laulettii ja tanssittii vaa Niina kaa iha fiiliksis, ja naureskeltii niitten iha hulluille basso-, kitara- ja rumpurevittelyille. Siin oikeest on kyl ihan helvetin taitavia soittajia (ei sillä etteikö Anthony ois kans taitava, koska ah, sen ääni<3)! Oli ihan sairaaaaaan hyvä keikka, joskus viel haluun nähä noi uusiks!!








Keikan jälkee käveltii asemalle päi ja suunnattii Rumaa, baarii jota yks Niinan kaveri suositteli. Iha sairaan hyvä paikka, siel soi niin hyvä musa!!! Foo Fightersii, Nirvanaa, Killersii, Fall Out Boyta ja tottakai, RHCP:t. Kaikki vaa laulo mukan ku soi RHCP biisei, siel oli iha törkeesti porukkaa ja suurin osa tais olla jatkoil sielt keikalt. Oli myös ilone yllätys ku jotkuu juomat oli 2,50 koko illan, ni lipiteltii Niinan kans sit valkovenäläisii ja salmarishottei. =D Neljän aikaa mentii asemalle ja puol 5 lähtiki sit juna kotia kohti. En kyl oo ikin ollu yhtä onnelline ku torstaiaamun kymmeneltä, ku pääs omaa sänkyy nukkumaa. Mut oli kyl TÄYSIN sen arvosta, toi oli ehdottomasti kesän ehkä paras päivä!!! Kiitos Niina, tälläne keikka heitetää joskus uusiks ;)

"HEI täysikuu, otetaa siit kuva!!!".. joo ei iha liikaa noitte stadionin valojen ansiost näy täs iphone laadus..=D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti