torstai 20. syyskuuta 2012

helsinkii vantaata ja nickelbackii

N: Jipiii miul toimii taas netti (jotenkuten....) ! Piti vaihtaa vanhaa mokkulaa ku uuella on joku ongelma sen suhteen et waretan pari leffaa tai biisii sillotällö???? Nojoo, myönnettäköön et se saattaa olla ehkä pikkuriikkisen enemmä ku pari sitä sun tätä :-) Mut anyway, asiaaaan ! Olin viime viikonlopun helsingis, tai no oikeestaa kyllä vantaalla! Olin Riikan kans sen siskol tammistossa, ja meil oli iha superrrhauska viikonloppu ja se tuliki kyl niin tarpeesee! Meil oli hullunhauskat kauppareissut ja sit vaa syötii ja syötii ja syötii viel vähä lisää. Lihottii varmaa viis kiloo molemmat... Käytii myös helsingissäki vähä kiertelee kauppoi ja nähtiipä myö iidaakii lauantaina! Käytii myös kattomas Magic Mike, josta varmaa jokaikinen on kuullu, joten en mee siihe sen tarkemmi, mut sanompa vaan että meen kattomaa sen perjantaina uusiks.. :-)
Ja sit ofc, se varsinainen syy toho viikonloppuunha oli se ihanaihana kanadalaisbändi Nickelback!!! Ei hitto viekööööööön ! Meil oli (taas vaihteeks..) suht paskat paikat siellä ylhäällä sivussa, mut onneks hartwall areena ei oo nii kauheen iso, ni kyl sielt iha hyvi näki ja oli iha mahtava fiilis koko sen keikan ajan!! Daughtry oli pien pettymys, koska se äänentoisto kusi iha kympil, mut toisaalt ei se haitannu enää sen jälkee ku Chad ja kumppanit astu lavalle. Oltii iha hurmios ainaki riikan kaa koko keikan aja, ja meinasin kuolla ku ne alko vetää far awayt ja ai ettää!! Mein oli iha pakko nousta seisoo vaa siin puoles välis ja alkaa pomppii ja hyppii ja kiljuu iha täysii (mein eessä olevat varmasti arvosti meitä, varsinki ku ne vaa nökötti koko keikan aja paikoillaa). Sitte ku se keikka loppu ni tuntu hirmu surkeelt ku se oli iha törkeen pitkän odotuksen jälkee ohi, mut onneks meikä menee sinne Justinin (<3) keikalle sit huhtikuus, ja sit taitaa mennä taas kymppi jos toinenki lippupalvelulle miun tililtä ku USHER tulee suomee helmikuussa!!! Sinne sit Suvin ja Iidan kans, onneks sillo on jo lukuloma, ja sit Justinin keikal koko lukio onki jo ohi (no periaattees ainakii) ! Että noita keikkoja sitte odotellessa! Ja lukiost puheenolle, huomen on ruotsin kirjalliset, maltan tuskin odottaa. Jos sielt nyt sen ällän kävis nappaamas. Se i taitaa kyl olla se vähä realistisempi arvosana, mut saapa nyt nähä =D Jos ees läpi pääsis ni oisin aika tyytyväine.

ps. mie unohin ottaa pokkarin mukaa sinne keikalle, et en pahemmi ottanu kuvii ku iphonel tuli nii huonoi :-(
pps. käytii riikan kans kuvailee jossai ihme lenkkipolul/sillal, ni laitan sit niit kuvii joskus myöhemmi, for now saatte tyytyy puhelimen kuvii jotka on hiukan epäjärjestyksessä (ja jotka on instagrammil muokattu koska addiktoiduin siihe nii pahasti....)















2 kommenttia:

  1. Mie vaa mietin et eikös Hartwall Areenal oo kielto et sinne ei saa ees pokkarikameraa viiä? Ihe oon ainaki kuullu et ne käsketää jättää narikkaa tai jotain. Vähän kyl vituttaa ku ois iha kiva saaha sieltki kuvia mut en uskalla ottaa riskii et sit se kamera ei vaik löydykkää enää narikasta tai jotai muuta kauheeta tapahtuu. :D

    T: Sussu joka ei jaksanut kirjautua sisälle. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori en oo aiemmi muistanu vastaam, mut hartwallille ja kaikille kiekoille ainaki miu tietääksee saa pokkarin viiä mut järkkärii ei. mut toisaalt noi kännyköitte kamerat alkaa kyl pikkuhiljaa voittaa ne pokkarit että. :D

      Poista