maanantai 3. syyskuuta 2012

syyskuuu

Kyl on taas jääny tää postailu iha kokonaa, mut täl kertaa miul on hyvä syy. Oon taistellu miun koneen kaa nyt jo kolmatta viikkoo varmaa ton netin kans, mikä ei vaan suostu toimimaa. Iskäki yritti toho asentaa jotai systeemei ja turhat poistettii, mut se ei toimi vieläkää, ja syynä varmaa tuo ah, aina niin ihana SONERAN mokkula. Sonera on kyl nii täyttä paskaa, ikinä mikää toimi. Ja tämän lisäksi en saa kännykäl lisättyy postauksii kuvia jostain tuntemattomasta syystä, ni saapa nähä millo mie saan kunnon postauksen tehtyy.

Hirmu paljo on tapahtunu, oon tänä viikonloppun menos riikan kaa sen siskolle vantaalle, jossa ollaan pe-ma koska sunnuntaina at last nickelbackin & daughtryn keikkaaaaaa!!! Oonnii innoissani! Maanantain mennää viel stadii merin ja niinan kaa vähä kiertelee kauppoi, eli tulee iha super viikonloppu, joka onki iha kivaa vaihteluu tähä ainaisee kotona jumittamisee.

Kirjotuksista sen verra et eiline ruotsin kuuntelu meni melko todennäkösesti päi prinkkalaa ku en yhtäkää kysymystä ymmärtäny mut ehkä meni arvaamalla vaik oikein ees muutama :) psykakaa ei oo oikee edistyny, oon lukee kakkoskirjaa ku meillä niitä kirjoja on 6 ja kaikis melkee 200 sivuu. Ei oo nyt iha toi motivaatio kohillaa... Mut joo ei jaksa ressaa, sit 28 päivä taas helsingin suuntaa juhlistaa iidan täysikästymistä, saa nähä mitä siitäki tulee ! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti