torstai 29. syyskuuta 2011

huone


kings of leon - revelry


N: Alan epäilee et miul on tarkkaavaisuushäiriö, en pysty ees yhtä sivuu psykaa lukemaa etten miettis jotai muuta asiaa tai alkais tehä jotai muuta... No mut on siitäki hyötyä näemmä ku huonepostauksen sain aikasiks. Nyt viimestään tuli todistettuu et toi miun kamera on iha luuserikeksintö, noi kuvat on pelkkää pikselimössöö. No ei maha minkää, jos jonku silmät ei kestä ni skippaa suosiol sit tän.




Ihana vaatekaappini... Oon aina ollu sitä mielt et tuol ei oo tarpeeks tilaa. Noi liukuovet vaihettiin toho joskus keväällä tai kesällä. Ennen siin oli vaa sellaset rumat valkoset avautuvat. Kerranki toi on siisti, suurimman osan vuodesta toi on ihan täys sekamelska.


Tost kirjahylly-pöytä-hökötyksest on heti mainittava et oon aina inhonnu sitä. Inhoon tota väriä ja inhoon sitä et se on noin massiivinen. 


Toi sänky on tosiaa vast alle kaks kuukautta ollu miulla. Enne miul oli kapeempi ja nyt toi 120cm levee. Yöpöytä on myös uus.


Telkkari on varmaa 8v vanha kamala laatikko. Uuden saan kuitenki joskus nyt tänä vuonna kai. Toi lipasto tuli viikko sitte. Se on tosi kätevä ja sinne mahtuu paljo tavaraa, noi kaikki laatikot on itseasias jo melkeen täynnä... En tiiä oikee tykkäänkö enää tosta et siinä on joka toinen mustaa ja joka toinen valkosta (vaikka itte ne silleen siihen valitsin...), haluisin mielummin ehkä silleen et alimmat kaks ois mustia ja ylimmät valkosia. No ehkä toi nyt menee.. =D


Tässä sit näkyy ovi ja toi vaatekaappi kokonaisuudessaan. Julisteitaki on pari, eli on Nirvanaa, Coldplayta, Sid Viciousia, Ramonesia ja Nyciä. Näiden lisäks miul on pikkukuvat Ian Somerhalderista (<3) ja Dave Grohlista tossa hyllysysteemin kaapinovessa. Sit näkyy kans verhot, eli toi vasemman reunimmainen on miusta aina ollu tosi kiva, siin on siis kaupunkisiluetti ja ne ikkunat hohtaa pimeessä.


Yleensä miun pöytä on iha sotkune ja täynnä kaikkee turhaa tavaraa mut nyt ku sain ton lipaston ni sinne on sit menny suurin osa turhasta roinasta. Meikkaan yleensä pöydän ääressä tai sit joskus tossa nojatuolilla. Kuvas näkyy kans noi kaikki maailman purkit ja tuubit, ja vähä kans miu tietokonehiirtä ja hiirimattoo jotka sain joululahjaks Suvilta. =D



Näis kahes kuvas on miun mielest kaikist kivoin osa miun huoneesta, eli noi kollaasit. Enne miul oli ovessa kollaasi ja myös vanhan vaatekaapin ovessa, mut sit kyllästyin niihi. Otin parhaimmat kuvat taltee ja laitoin tonne hyllyyn. Harmittaa vaan ku kaikki maailman roina on eessä, mut en keksi oikee mitää muutakaa paikkaa noille koruille sun muille. Ja joo noi kynäpurkit on tosi tyylikkäitä, olen tietoinen asiasta. Niitten tilalle aion hommata jotai järkevämpää ASAP.



James Dean kello ja taulu mis on Elvis, Brigitte Bardot (miun käsityksen mukaa ainaki...), James Dean ja Humphrey Bogart. Miul oli enne myös kolme sellast pient värikäst tauluu mis oli John Travolta, James Dean ja Jim Morrison, mut niille ei ollu tilaa täs uudes järjestykses plus ne värit ei oikee sopinu. 


En tykkää yhtään tosta korutelineestä, se on tosi ruma, mut olkoot. En käytä noita koruja mitä siin on mut en myöskää raaski heittää niitä pois =D Sit on Kiinasta ja Intiasta iskän tuomat nuket jotka on pölyn peitossa... Hajuvesipulloja, simpukoita ja Marilyn Monroe taulu. Tossa sinisessä jutussa (en nyt keksi sille mitää sopivaa termiä) oli joskus aikoinaan bambu joka kuoli....



Ja meitsi koeviikko-lookissa; kollarit, villasukat, huivi ja huppari. Plus hiukset tietty nutturalla ja meikitön naama. Jos sitä nyt jatkais tota psykan lukemista vaikkei se kyllä vois vähempää kiinnostaakaan... =D 


2 kommenttia:

  1. siisti huone! ja muutenkin tosi kiva blogi :) käykää kurkkaamas munki? (=

    http://pinja-cantbetamed.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon! :) käyn kattomassa!
    -N

    VastaaPoista