maanantai 12. syyskuuta 2011

Risteily

S: Olin tosiaa Tallinnan risteilyllä 8-9.9. Matkaan lähettii Joutsenosta matkajärjestön bussilla klo:12.30 ja perillä Helsingissä oltii vast noin klo:17. Matkas kesti siks noi kaua, koska piettii kaks ylipitkää pysähystä ja sit ku saavuttii Stadii nii siel oli just se ihana ruuhka aika, et liikuttii varmaa metri minuutis.
Perille saavuttua mentiiki jo laivaa ja arvatkaa kuka oli eka laivas, joka käveli miut vastaa?!?!? No Esko Eerikäine! Olin sillai what ok :d Sit vietii hyttii tavarat ja heti sen jälkee mentiiki jo syömää seisovast pyöäst omnomn <3 Sit tuliki eka kuulutus laivast, ku se just pääs lähtee, ja kukas muukaa siel kuulutti ku Esko Eerikäine ja Sofia Ruusila, et tervetuloa SINKKURISTEILYLLE JA HUNKS 10VEE AVAUSRISTEILYLLE sit miu suu loksahti lopullisesti auki, ja kerraki miul oli sit nähtävästi käyny tuuri, et äiti oli vahingos varannu meille oikees ajankohas ton risteilyn! No ilta oliki sit tosi onnistunu ja kahelttoist oli sit Hunksie esiintymine ;)

Tähä välii kuvamateriaalii torstailta !









 Perjantai aamun herättiiki jo seittemältä ja mentii siit suoraa aamupalalle, ja sit sen jälkee ku laivast pääs ulos Tallinnaa lähettii suorittaa mei päätehtävää, eli vanhojentanssimekon metsästystä. Pyörittii varmaa kaks tuntii keskustas ja yritettii löytää kauppaa mis olis vanhojen mekkoi ja kysyttii varmaa tuhannelt eri tyypilt neuvoo, mut kukaa ei osannu auttaa :<. Lopult löyettii yks kauppa mut siel oli vaa kolme hienoo mekkoo, joist kaks liia peint ja yks liia iso :< No mekkoo ei löytyny, mut se tarkotaa siis sitä et pitää mennä täs joku viikoloppu Helsinkii metsästää mekkoi! Shoppailtii vähä Bershkas ja muis tälläsis kaupois ja sit mentiiki takasi laivaa. Laivas syötii ja käytii kattoo parit esitykset ja karaokevedot ja sit alkoki kotimatka kohti Joutsenoo.
Oli kyl tosi kiva risteily ja Hunksit viel kruunas kaiken (=

Ja nyt kuvii viel Perjantaista.





Jatta, Mie ja Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti