lauantai 17. syyskuuta 2011

ylihauska perjantai !

S: Eile oli tosi hauska ja rento päivä! Ensinnäki päästii tuntii aikasemmi pois koulust ku vika tunti oli peruttu. Sit hengailin vähä aikaa koton ja Riika tuli hakee miut kolmen mais täst meilt ja lähettii skootteril Lappeenrantaa. Niinakii poimittii matka varrelt kyytii ja siit sit matka jatku eka cityparkkii ja sen jälkee kierrettii ympäri Lappeenrantaa ja yritettii metsästää kivoi Vanhojentanssimekkoi. No ei löytyny, ja sit päätettii et mennää Raxii syömää ku siel on nyt Lasteviikot ja siihe liittye kaikkee hyvää ruokan omnomn. Syötii ja hengailtii siel varmaa kolme tuntii ja miu mahalaukku kirjaimellisesti turpos isommaks ku miu oma maha ja se oli niiin täynnä et se ois voinu minä hetken hyvänsä räjähtää hyi.
Raxin jälkee mei matka jatku johoki Lappeenrannan ekoille puistonpenkeille ja istuskeltii ja riehuttii siel, kunnes päätettii et mennää apsille.
Apsil hengattii joku puolest tunnist tuntii ja sit päätettii et mennää laulaa Riikalle singstarii! Singstarin jälkee oli sit luvas bb katsomist ja löhöilyy. Eli oli kaike kaikkiaa hyvi onnistunu perjantai (=

Ja arvatkaa mitä? Meitsi otti vahingos kameran mukaa jote täs viel kuvamatskuukii!



söpöilin

vaahtokarkkipitsaa..

miu oma tekemä jätski_annos

ja Niinan kämäsempi versio

Riika vaa


vähä asukuvii iiih

Riika vs. Niina



Hihi tää omistettu Jatalle xd

2 kommenttia:

  1. ouuuuuu meinas tulla itku ku tuli toi tuhkimo kuva nii puun takaa xD voi rakasiiii ikävä:(

    VastaaPoista
  2. hihi miul viel isompi ikävä sinuu rakas riplis :< <3

    VastaaPoista