sunnuntai 12. helmikuuta 2012

haaste: Huonepostaus, prinsessaluola

S: Tätä on jo pitkää toivottu ja Noora onkii jo esitelly omansa nii nyt ois sit miu huone vuorossa. Asun yksi tollases mei talon "piharakennuksessa", joka aikoinaa rakennettii miu iso siskolle ku se meni lukioo, et siel pystyy keskittymää lukemisee ja sit sitä kautta saatii jokaine omat huoneet. Kuvat on tosi huonolaatusia, mut toivottavasti saatte jotai selkoo miu kopperost (= Joitain kohtii oon unohtanu nähtävästi kuvata mut ehk se on iha hyvä vaa et on sentää jotai yksityisyyttäkii mut täs nyt tää päälisin puolin !
Ku muutin tonne kopperoo noin puoltoistvuotta sitte nii teetin heti kuvii ja tein sinne tollasen bannerin vuodest 2010. Siel on tosi paljo kaikkii maltakuvii ja hyvii muistoi ja uskokaa tai älkää en oo vielkää kyllästyny noihi samoihi naamoihi vaa noi piristää kummasti huonooki päivää!

Siit sainkii sit tänä vuon uutta inspist ja teetin 2011 tapahtumist kans kuvii ja kehystin osan tollasee ikean mustaa jättikehyksee ja lopputulos oli miu mielest tosi kiva! Tostakii tietty puuttuu paljo hyvii kuvii mut niitkii kerkee täs viel teetellä.


Siin miu koulupöytä ja uus cosmo ja miss mixit

Sit tos nurkas miu kirjahylly mist löytyy kaikki maholliset koulukirjat ja muut tärkeet paperit sekä lukuisii lehtii

Täs miu lipasto minkä päält löytyy lemppari hajuvesi, lompakko, tekokynsii, sulkakorviksii, meikkei, ihonhoitotuotteit, herätyskello ym..

Sit miun meikkaus nurkkaus ja pikkulipasto mist löytyy paljo meikkei ja kaikkii korui

Miu televisiotaso ja vitriinikaapit ja täs tärkees osas radio ja telkkari

miu sänky

telkkaritasoo lähemmäst kulmast

miu pikkusisko piirti ton miulle ku muutin tänne ja toi uskopuu antaa ain miulle joteki toivoo vaik kaikki menis huonosti.

Miu ilmotustaulu, joka sijaitsee miu koulunurkkaukses ja tuos tauluskii roikkuu paljo kaikkii muistoi. Tos on esimerkiks miu SM-kisanumerot, lentolippui, ekoi junalippui Helsinkii, hyvii ja ikimuistosii leffalippui ja muitten tärkeitten tapahtumien lippui.

vaatteit

ja vähä lisää. Nää vaatekaappi kuvat on otettu joskus kaua sitte nii nykyne järjestys vaatekaapis on muuttunu aika paljo ja tos mis nyt roikkuu huppareit sun muit nii oon pyhittäny vaa bilevaatteille mut se on nyt sen verra sekasii nii vanhat kuvat saa kelvata (=

2 kommenttia:

  1. mitä sä harrastat? :) tai mist noi pokaalit ja sm kisa numerot on?

    VastaaPoista
  2. harrastin kilpailumieles joku 12 vuotta hiihtoo ja yleisurheilua ja sm numerot on hiihdost (=
    -S

    VastaaPoista