keskiviikko 15. helmikuuta 2012

potkiaiset

N: Tänää siis oli ne potkiaiset, siel abit kahvitteli ja sit luettii kaikille kirjotetut runot. Myö keiteltii siel hirveen mustaa kahvii ja napsittii kuvii ku ei muutakaa jaksanu tehä =D Kenraalit alko kuuelt ja siel - ainakaa allekirjottanu - ei jaksanu yhtää ees yrittää tanssii kunnol. Miul on sellane olo et oisin tulos kipeeks (mitä en kyl yhtää ihmettelis, varmaa puolet joko on/on ollu täl viikol tai viime viikol kipeenä), miu silmät on iha turvonnu jostai syyst ja koko aja hirvee väsyny olo. Toivon mukaa nyt en kuiteskaa tuu kipeeks.
Huomen onki penkkarit, sit viel abeille pitäis tanssii, ja iltapäiväl pitää käyä viel ostaas perjantait varte jotai juttui. En suotta oo viime tinkaa jättäny.. =D





4 kommenttia:

  1. sinu kuvat o vähä ylivalottuneita :) kantsii koklaa ain asetukset isoherkkyys ja valotus ainakii enne kuvan ottamist :)(+muokkauskin on sallittua ;))
    mut muuten teil on ihan kiva blogi, et kuha kehittyy tos valokuvaamises ja tälleen ni täst on hyvää vauhtii tulos tosi kiva !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo tiiän et on kyl jotkut ylivalottuneit, mut yleensä vaa just esim nyt tuol räpsittii niit kuvii eikä mitekää erityisemmi niist asetuksist välitetty.. =D mut kyl katon ne asetukset yleensä. Mutta kiitoksia!
      -N

      Poista
  2. Jos saan toivomuksen lähettää, ni jos tekisitte sit postauksen niist vanhoist ja mahollisimman paljo kuvii ? =)
    kiiiiittos !!

    VastaaPoista
  3. juu toivomuksia saa aina lähettää =D ja aivan varmasti tehään vanhoista postaus jos toinekii, koha vaa saahaa kaikki kuvat ittellemme ja purettuu ne. siin saattaa kyl kestä tovi mut kyl se/ne sieltä tulee =D
    -N

    VastaaPoista