maanantai 13. helmikuuta 2012

uusii juttuja

N: Tuli huono omatunto ku Suvi laitto eile kaks uutta postaust ja mie en oo postannu yli viikkoo. Ei oo kyl tapahtunu mitää sen kummempii, mut koska oon nyt hirveen paljo ostellu kaikkee viimeaikoin (tosin en kyl ees muista enää et mitä, eli tää nyt ei oo kovinkaa kattava postaus.. =D), ni aattelin tulla niita esittelemää (hirveen huonolaatusten kuvien kanssa....)


Jeane Blushin tollane iso neule, jonka tilasin Members.comista, kotiutu tänää. Tykkään iha sikapaljo Jeane Blushin vaatteist, ainut vaa et ne on aika semihinnakkaita, joten en niitä pahemmin omista, mut toi oli iha kivas alennukses (vaik postikulujen jne kanssa hinta nous jollai 7 eurol mut anyway). Sitte toi laukku tuli niin tarpeesee, 50% ales Vero Modasta. Käytin siis sitä Björnin laukkuu joku 1,5 vuotta et ei paljo naurata. Noi sortsit nyt ei sinällää oo uudet, mut on kuitenki koska leikkasin niist eile lahkeet veke, koska toises polves oli järkyttävän iso reikä. Ja tykkään sortseist muutenki sata kertaa enemmä ku farkuista. Aattelin Ainon kaa kokeilla joku päivä josko niist ylijääneist lahkeist sais jollai ihmeel tehtyy jonkunäkösen meikkipussin. Saa nähä tuleeko mitää.

VILA Ada Coat Oliver Stone Bubbleroom

Kuvat ku oli latautunu koneelle, mietin vieläki et mitä jäi nyt puuttumaa. Ja toi takkiha se oli, Vilan takki joka makso 26 euroo Bubbleroomista (alkuperäne hinta oli joku 88e, et iha jees alennus).




Voisin väittää et täs on syy miks en oo viikkoo tehny mitää.. =D Lainasin viime tiistain Niinalt Nälkäpelin ja sit luinki sen melkee kokonaa yhes päiväs, toka kirja meni parii kolmee päivää, ja toi kolmas on nyt ollu lauantaist asti. Nyt on kyl vähä lopahtanu toi lukuinto, toi kolmas ei oo nimittäi nii hyvä ku ne kaks ekaa. Mut sitä leffaa ootellessa, mie ja Niina suurimmat fanit, mennää ensi-iltaa kaikenmaailman oheistuotteitten kans, et varokaa vaa!



Loppuu viel tää pakolline hypetys, et vanhojen tanssit on perjantaina. Nois kengis siis pitäs tanssahdella ja tollane iltalaukku sitte kulkee mukana. En oikee tiiä et ootanko nyt niit innol vai en, ehkä enemmä ne jatkot kuiteki kiehtoo.. =D

7 kommenttia: