tiistai 26. kesäkuuta 2012

iphone

N: Muutama iphonel otettu kuva, koska ne lataa nelkyt kertaa nopeemmi ku järkkärikuvat :-D En oo viel jaksanu kattoo läpi kaikkii loppui jussikuvii (koska niit rengaskuvii on noin 2000 valehtelematta...), mut eiköhä niitki jossai vaihees sit tänne tuu, viimestää ens viikol ku alkaa taas yökkövuorot. Ja onneks alkaaki, nimittäi piän mansikanmyynnist sen ens viikon kokonaa lomaa. Ai että oon ruvennu vihaa sitä työtä.. :-D No ei vaa, on se iha jees ku saa iha semi ookoo palkkaa, mut se on joteki vaa nii sellast tylsää ja ykstoikkost ja siin on nii paljo koko aja häslinkii jne et käy hiukan ärsyttäväks pidemmän päälle. Onneks Meri kuiteki samas duunis ni voi valittaa sydämensä pohjast jollekki joka oikeesti ymmärtää!





Eile kyl ku tuli palkka, ni heti alko taas vaikuttaa sellaselt siedettävämmält duunilt seki :-D Nyt vaa ei saa eksyy tonne nettikauppojen (tai sit niitten iha tavallistenki kauppojen) puolelle, ku pitäs säästää jonkuu verra jos meinattii Suvin kaa lähtee kirjotusten jälkee syksyl reissuu!




Saa tosin nähä et mitä siitäki tulee, varsiki jos tulee samanlaisii tilanteit ku tos viime torstain vai perjantaina, ku silmii sattu lippupalvelun ilmotus fb:s et Red Hot Chili Peppersin keikalle on tullu lisälippui myyntii. Eiku soitto Niinalle ja liput tilauksee, siin ei paljo tarvinnu kysellä et mennääkö vai meinataako! Nyt onki sit mukavasti noit musiikkipuolen tapahtumii luvas muutaman kuukauden sisää, ei voi valittaa ;-)

2 kommenttia:

  1. kuka tuo poika tos venees on ? :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on yks tiian poikaystävän kaveri joka oli kans siel mökil juhannuksen :D

      Poista