sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

kuulumisia

S: Viikko taas vierähtäny ja on kerenny tapahtuu vaik mitä mut sit taas tuntui ettei oo loppuje lopuks tapahtunukkaa oikee mitää. Oon ollu saikul nyt täs viimoset kolme päivää ku on antibiottikuuri menos mut huomen pitäs palaa takasi työntekoo levänneen ja innokkaan. Kirjotuksii aattelin alottaa nyt lukee täs sairaslomal ku tiiän ettei miul oo todellakaa heinäkuus aikaa ja elokuuki varmaa menee tosi vauhil ja pitäs kuiteki lukee se 8 kirjaa.. En osaa vaa joteki alottaa tai alkaa heti eka lausee jälkee laiskotuttaa ja keksin heti parempaa tekemist. En oo vaa tottunu siihe et pitäs alottaa lukee johoki enemmä ku päivää aikasemmi detlainii.
 Miul ei oo vielkää ollu inssii ku jouvuin perumaan sen torstain ku tulin kipeeks ja ärsyttää iha suunnattomasti ku seuraava aika on vast 12 päivä !! Kyl se ajokortti ois tosiaa iha kätevä ku 20 kilsaa on kuiteki töihi ja käyn siel melkee joka päivä ja bussit on vaa nii rasittavii... No ehk tää täs!
Tähä viikkoo on kuiteki kuulunu myös ilosiikii juttui nimittäi mei pikku iina täytti 18 ja juhlittii sen aikuistumist. Harmi ettei vaa pystyny oikee kunnol pääsee kaikkee baari fiiliksee yms ku oli toi antibiottikuuri ja sairasloma menos mut kyl myö keretää viel kunnol myöhemmikii juhlii! Ens viikoloppun sit suuntan Lahti ja Summer up tulee varmaa vähintääkii yht parast ku viime vuon can't wait.
Täs nyt vähä kuvii juhannukselt ja iina synttäreilt, palaillaa seuraava kerra sit kunnollisemmal tekstil.








2 kommenttia: