maanantai 9. heinäkuuta 2012

SUMMER UP '12 PERJANTAI

N: Oon vieläkii niiiiiiiin fiiliksis viikonlopusta!! Oli ehkä mahtavint ikinä, en voi oikeesti uskoo et kui hyvi jokaikine esiintyjä veti ketä olin kattomas (varsinki Kapasiteettiyksikkö [<3], mut siit sit myöhemmi lisää...)! Mut joo, päätin et teen kahes osas tän koska asiaa on vaa yksinkertasesti niin paljon =D
Mein matka ei alkanu mitenkää erityisen lupaavasti, lähettii ajelee aamulla Lahtee päi, ja peril jouduttiiki sit odottelee sen 5-6 tuntii et saatii telttapaikat leirintäalueelle. Ku ei tosissaa oltu varattu niitä etukätee, ku viimevuonnakaa ei tarvinnu. Voi sitä vitutuksen määrää siinä odotellessa, kaikki alko olee jo iha epätoivosii, mut sit onneks päästii sinne. Teltat pystyy ja äkkiä festarialueelle.




Olin melkeepä koko perjantain vaa Jatan kaa, koska lähettii ensimmäisin kattoo Notkeet Rottaa. Linjat oli tukos melkeepä koko iltapäivän ja illan, ni ei saatu muita kiinni, ja se porukan määrä oli vaa niin valtava et oli ihme, et törmättii anniskelualueel Suvii ja Katrii heti siin aluks, mut sit Raappanan jälkee neki lähti omille teillee. Merii ja Niinaa ei nähty ku vast leirintäalueel, mut Jatan kans pärjättii kyl hyvi kahestaaki, ja nähtii kaikki ne artistit mitä haluttiiki.



Raappanaa oli kyl melkee tuskaa kattoo, ku oltii siel seisoskelemas suoras auringonpaistees, ja ihmiset ku ei oo nii fiksui tollasis tilanteis, nii pitää tunkee joka suunnasta mistää muust ku itestää välittämättä. Ei oltu iha siin eessä ni veikkaan et meil oli siin vaihees viel vähä paremmi asiat ku siel eturivissä =D Mut vetihä se Raappana taas kerra tosi hyvi, ei voi muuta sanoo! Siitä sitte mentii toiselle lavalle kattelee Ruudolfii, ja oli kyl iha mahtava meno, ku Karri Koira ja JVG tuli kans vetämää. Päästii Jatan kans tosi etee siin keikan loppupuolel, ja jammailtii vaa kaikki parhaat biisit siitä. Vaik tais tulla koko keikka playbackin, ni silti oli nii siistii nähä taas nää! Ootin siin koko alun aja et Karri Koira tulis kans siihe vetää niit sen omii biisei, koska tykkään siit ehkä enemmä ku Ruudolfist =D Onneks odotukset palkittii !   







Ruudolfin jälkee mentiiki sit kattelee Elokuuta, mikä oli Jatalle nyt tosiaa toine kerta viikon sisää, ku ne oli Imatralla bb-festareil toissa perjantaina. Miulle kuiteski tää oli eka kerta ku näin ne, ja ne veti hiiiirveen hyvi ja kaikki oli nii messis siin keikal, et tuli tosi hyvä fiilis vaik ei ois koskaa kuullukkaa niiden biisei. Elokuun jälkee tuliki sit GG Caravan, mikä nähtii aika eestä. Vaik kumpikaa meist (varsikaa Jatta =D) ei oo kuunnellu GG Caravanii pahemmi, ni silti se niiden live-esiintymine oli nii energist ja menevää, et huomas vaa kui jammaili niis biiseis iha kympil mukana. GG Caravan oliki se tän vuoden positiivine yllätys!
Niiden jälkee jäätiiki sit siihe ja koko aja yritettii edetä lähemmäs lavaa, ja lopult päästiiki sit kolmantee rivii, vaik aika ahtaat oltavat siin oliki. Mut ku Jukka Poika alotti, ni seki unohtu iha kokonaa. Jengil oli niin hyvä meininki siin sitä keikkaa enne ja varsiki sen aikana, et ei voinu ku hymyillä koko aja. Oli nii mahtavaa ku koko Mukkulanranta laulo niit biisei! Ainut huono puoli siin edes olemises on se, et se äänentoisto siin ei toimi kunnol, eikä saa mitää selvää siitä, mitä se artisti puhuu/laulaa siel lavalla (ja toine syy siihe voi kans olla se ku porukka siin ees laulaa täysil mukana =D). Se ei sinänsä haitannu ku Jukka Poika keskitty onneks enemmä siihe laulamispuolee, ja ku osas melkee kaikki biisit ulkoo, ni hyvä fiilis jatku viel leirintäalueel, ja ite valvoin sinne neljää saakka perjantaina. Perjantai oli täydelline sitä alkuu lukuunottamatta, mut lauantai kyl viel sata kertaa parempi!

2 kommenttia:

  1. Outoja nimiä noilla artisteilla. :D Mut tosi hauskalta kuulostaa, ootan innolla sitä lauantain postausta. Ja äää Jukka Poika. :'D Vaik en sitä kuuntelekkaa noi muuten ni tykkäsin kyl sen keikasta Provinssissa, oli tosi hyvä meininki ja se oli nii mukavan rentoo musiikkia kaiken metallimätön keskellä. :D

    Ai nii pakko muute kysyy et onko teijän telttaan koskaa yritetty tulla tai mittään tavaroita viiä? Oon miettiny kauan et ois kiva joskus kokeilla mennä sinne leirintäalueelle mut oon niin vainoharhanen et pelkäisin koko ajan et joku yrittää tunkeutuu sinne telttaan tai kaatuu siihen päälle tms. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no en nyt tiiä, nii tottunu noihi nimii ku kuiteski sen nelisen vuot kuunnellu suomiräppii =D mut joo jukkapoikaa kyl menisin mielellää kattoo uuestaa iha vaa sen fiiliksen takii, vaik en kuuntelis koko artistii!

      ei mein telttoihi (tietääkseni =D) oo koskaa kukaa yrittäny tunkee eikä sielt mitää oo vietykkää, et ei se oikeest kannata huolehtii tollasest asaiasta, koska kyl kaikki muutki varmaa aattelee siel just sillee et jos ei ker omii kamoi haluta et viiää, ni miks veis toistenkaa kamoi. ehkä kuiteki just ne arvokkaimmat tavarat jättää varmuuden varalt kotii tai kantaa koko aja mukan (nimimerkillä ipod, iphone, pokkari ja järkkäri mukan koko lauantain.. =D). mut siis se leirintäalue pitää oikeesti kokee ees sen kokemuksen vuoks koska porukka on siel tosi mukavaa ja näi, et sovittii tänäki vuon mein superhyvien telttanaapureiden kans et katotaa vähä toistemme telttoi =D

      Poista