lauantai 28. heinäkuuta 2012

viime kuukauden meininkei via iphone

N: En oo nyt kauheesti kameraa kantanu mukan kesäl, oon napsinu tol puhelimel kuvii enimmäksee. Joten täs ois nyt iha selostusten kera kuluneen kuukauden menot ja meiningit.



Juhlittii Iinan synttäreit tos kesäkuun lopulla, käytii sillo virallisena päivänä kakkukahveil ja perjantain kaikki Iinan kaverit oli alottelemas häne poikaystävän luona, ja kaikki kenel ikä riitti jatko iltaa baarissa.



Olin heinäkuun alus tosiaa taas valvomas riparilaisia, ja näin yhten iltan ehkä näteimmän auringonlaskun ikinä, harmitti iha sikana ku ei ollu kunnollist kameraa mukana. Sit yöllä neljän aikaa ku kotia ajelin, ni aurinko alko aina nousta ja yhten yön oli sumuuu ja kuuki näky.


En nyt jaksa muistaa (enkä tarkistaa) et oliks tää kerta nyt missä vaiheessa, mut oltii Suvin kans ekaa kertaa ikin Jassun, Roopen, Akin, Jannen ja Eemelin kans baaris.Tai no kunnol baaris eikä missää yksil =D Jassun kans sit kipastii siitä mäkin drive-inii ku nälkä yllätti sillon neljältä. :-) 


Ja sit oli se Summer Up...


Summer Upin jälkeisel viikol käytii Suvin kans kattomas Stigin keikkaa Ilonassa. On se vaan niiiiiiiiiin söpö!!! Ainaki eturivistä katottuna :-) 


Ja sitte puolessavälissä heinäkuuta suurinpiirteen kävin Ainon kanssa terdellä, ku seki täysikästy viimein! Ja tämä toimi myös sellasena kuulumisten vaihtamis-asiana, ku nykyää nähää Ainon kans nii harvo vaik asutaaki varmaa puolen kilsan pääs toisistamme. Mut ei se sinänsä haittaa, ku aina sillo sitte ko nähää, ni tuntuu ettei siit ois menny aikaa melkee ollekaa. Ainut vaa et juoruja tulee aina lisää ja enemmä ;)

Ja loppuu viel pari biisii (taas) mitä oon nyt kuunnellu kolme päivää nonstoppin.


ilpo on ihana!!!!!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti