tiistai 7. elokuuta 2012

ruokaa ja auringonlasku

N: Sunnuntain Meri sai ehkä upeimman idean ikinä. Lähettii sen, Niinan, Jatan ja Riikan kans Gringos Locosii syömää sellane iiiiso herkkukori yhteisesti (paitsi Riika söi ranskalaiset lol). Siin oli IHA kaikkee; ristikkoperunoit, nachoi, cheddarjalopenoi, paistettuu maissii, porkkanoit, sellerii, porsaankyljyksii, broilerinsiipii ja dippeinä tomaattisalsaa, aurajuustodippii ja jotai majoneesisysteemii. Siis ei hyvä luoja mite hyvää ruoka voi olla. Paitsi ne broilerit ja porsaankyljykset nyt ei iha sytyttäny mut ne muut! Siis ne dipit oli niiiiiiiiin hyviä, en oikeesti kestä. Kaikki saatii mahat täytee ja sit juotii viel drinksut siihe päälle (no okei muut joi drinksut ja mie join siiderin...=D ja Riikahan siis joi alkoholittoman!!!!). Lähettii hyvillä mielin sitte ravintolasta pois ja kuvailtii vähä kaikkien asuja! Siitä ajettii sit satamaa hetkeks istuskelee (ja nähtii Jouni Hynynen btw), ja sit nätin auringonlaskun kohdalle sattuessa käytii kuvaamas samas paikas mis sillo heinäkuun alus Merin kans oltii.









farkut dr.denim/ toppi gt/ neule lindex/ laukku vero moda/ kengät converse
 Noi farkut muute tilasin tos hetki sitte membersilt ja on kyllä ihan törkeen hyvät päällä! Varmaa käytössä löystyy, mut ei se mitää, koska voi luoja noi on ihanat! Toi malli on Jamie, ja sai sielt membersilt iha hyväl alennuksel. Sentää jotku housut sopi ku molemmat nellylt lähti palautuksee..








jjjooooo tää laatu kusee kyl nyt nii kympil näis, et vois varmaa ruveta harkitsee esim flickrin käyttämist.. Pitää kattoo jos sais vaikka aikaseks siihe tutustuu täs lähiaikoin.

4 kommenttia:

  1. EEIKÄÄ HYNYNEN VOI EI APUAAA! Joo sori, käy vaa kateeks ku miust ois hauska nähä se joskus muuallaki ku keikalla. :D Pitäs vissii muuttaa Lappeenrantaan. Ja voi ei nuo ruokakuvat, en kestä ku tuli heti nälkä. :D

    Terveisin Susanna joka ei jaksanut kirjautua sisään. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no ei se mikää ihmeelline ollu, kavereittesa kans kaljalaivalle meni. =D

      Poista
  2. Ihania kuvia!! ja nam mitä ruokaa! :)

    VastaaPoista