maanantai 12. marraskuuta 2012

I say party, u say disco, partyparty disco disco

S: Tää tauko on ollu täst bloggailust iha liia pitkä, eikä mitekää tarkotuksen mukane. Tähä on vaikuttanu tosi paljo se ettei miul oo ollu mitää kameraa mil oon saanu teille tänne ees jotai mielenkiintoo seurailla miu postauksii. Mut nyt aattelin koota teille menneiden kuukausien kuvia ja kertoo vähä mitä miulle ittelleni nykyää kuuluu.
Aika on rientäny iha siivil enkä voi uskoo et ylihuomen on miu pikku Riikankii 18vee synttärit! Iha huippuu. Nää kuukaudet on menny pääsääntösesti töiden, koulun ja biletyksen siivil. Aattelin et koht ois iha hyvä rauhottuu, nimittäi kirjotuste jälkee taas on enemmä tai vähemmä karannu joka viikoloppu rakkaan ystäväni Niinan kanssa.... ja tietty vähä muidenkiii (: Oon ollu Imatra ja Lappeeranna subil nyt vuoroperää töis ja kouluttaas uusii tyttöi, jotka on myös iha huippui. Tosi mukavaa vaihteluu on ollu tuol Imatralkii, mut on kyl kiva mennä takaskii Lappeeranna subii ku se on vähä ku miu toine koti ja työkamut on iha parhait (:
Iida on ollu tääl pari viikoloppuu nii on nähny sitäkii nyt kunnol ja koettii yhes kolarikii tos yks perjantai millo tänne tuli ensi lumet mut se vaa vahvasti mei ystävyyt ja siit selvittii ilma isompii traumoi. Oon ottanu myös ekan tatuoinnin, ostanu syke gymille kuntosali kortin, ollu ekaa kertaa summer up cruisel parhaitte ystävie kaa ja bilettäny ja nauttinu muutekii vaa elämäst. Täs nyt näitte löpinöitte lisäks kuvii jotka kertoo enemmä ku tuhat sanaa, enjoy!
3 kommenttia:

  1. http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/2012/11/love-way-you-lie.html
    heitin tonne haasteen käy kattelees :p !

    VastaaPoista