torstai 15. marraskuuta 2012

mä en lupaa sulle kuuta, en tähtiä taivaalta
 S: Saatiin tälläne haaste ja kirjotan nyt täst tän oman osani ja sit Nooralt tulee myöhemmi ehk sen osuus (: En jaksa ite haastaa tähä ketää, koska oon nii huono keksii kysymyksii ja tuntuu et aika ei oikee riitä ku pitäs lähtee töihikii iha just! Mut täs näihi kysymyksii vastauksiii.
 
KYSYMYKSET HEILLE JOTKA HAASTAN ;
 
 
 1.Mitä pidät tärkeinpänä asiana tässä vaiheessa elämää?
Täs vaihees elämää ku tajuu et lukio on loppumas iha just tyylii ku ens viikol koeviiko jälkee alkaaki sit viimone oikee jakso ja sit kirjotukset ja sit kaikki on ohi nii oon ite ainaki huomannu et omii ystävyyssuhteit rupee arvostaa iha törkeesti. Ens syksyn moni lähtee eri teille ja nyt yritänkii nauttii siitä mite onnekas oon ku omistan iha huippu ystävii, huippu työkavereit ja iha parhaan perheen. 
 
2. Oletko joskus tehnyt jotain minkä haluaisit pyyhkiä pois menneisyydestäsi? mitä?
 Tottakai on kerenny jo nyt pienen elämänsä aikan tehä kaikkii ei niikää viisait juttui ja virheist ain oppii. Mut jos jotai pitää sanoo nii ehk pari jekkushottii ois voinu olla juomatta ja ois voinu puhelimen jättää kotii.Sit se autojuttu kans

3. Mitä harrastat tai mitä haluaisit harrastaa?
Ryhmäliikuntaa ja salil käymist aina vaa ku kerkee. Talvel sit varmaa lautailuu taas. Haluisin harrastaa vaik mitä mut aika vaa ei taho riittää. Tankotanssiiki ois kiva kokeilla ku kaverit on puhunu et se on siistii. 
 
4.Mitkä olisivat kolme asiaa jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle ?
No jonku hottis miehen sit aurinkorasvaa ja jotai hyvää juotavaa. 
 
5. Mikä pelastaisi päiväsi ?
Aika pienet jutut voi pelastaa miu päivän.Mut sanotaa nyt et riippuu päivästä. Joskus tarvii vähä enemmä ja joskus vähemmä panostust. Mut yleensä parhaat kamut vaa riittää 
 
6. Jos saisit valita kuudennen aistin itelles mikä se ois ?
Se et osaisin lukee ajatuksii ain sillo ku haluun, vai onks se ees kuudesaisti? se ois jotekii nii siistii tietää mitä ihmiset aattelee siust oikeesti!
 
7.Mitä pelkäät eniten tässä maailmassa?
Sitä varmaa et menettäisin jonku läheisen ihmisen.

8. Minkä haluaisit olevan elämäntilanteesi tähän aikaan vuodesta 2014?
  Jotekii hassuu mut toivoisin et ois samallainee ku nytkii. Miul on nyt kaikki nii hyvi et iha pelottaa. Miul on työpaikka mis oon tutustunu ja saanu parhaankii kaverin ja hengaillu muitte iha huipputyyppien kaa mitkä on kans tosi tärkeit, ollu lukios mis miul on iha paras porukka, omistan paljo ihanii kavereita, kaikki tuntuu nii yksinkertaselt (jos miehii ei lasketa), Lappeerannast on muodostunu miulle toine koti Joutseno lisäks, omistan parhaan perheen. En haluis nyt muuttaa mitää (:

9. Kerro yksi elämänohje, joka on auttanut sinua eteenpäin tässä maailmassa?
  No varmaakii toi miu tatuointi kiteyttää aika paljo elä nyt kadu myöhemmin, Meri kans aikoinaa keksi yhen hyvän: pää kohti uusii pettymyksii. Vaik kuulostaa surulliselt nii se on samal nii hauska sanonta et auttaa jaksaa. Ja sit ku tekee jotai tyhmää nii miettii vaa sitä et noi unohtuu pari päivä pääst ja yleensä on unohtunukkii!
10. Mikä on uhkarohkeinta mitä oot tehny?
Varmaa se ku mentii Noora kaa Maltal sellasee palloo joka singahti taivaalle sellaste ouhuitte köysie varas ja pyöri siel. En kehtaa kertoo tähä mitää muutkaa eikä tuu oikee mieleekääää
ei oo mitää kuvii oikee, enkä jaksanu muokkailla nii laitan tänkii tälläsen minin tänne
 

2 kommenttia:

  1. Oikrasti se sanonta menee "leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä"

    VastaaPoista
  2. suvi se on leuka rintaa ja kohti uusia pettymyksiä :D:D höntti <3

    VastaaPoista