keskiviikko 7. marraskuuta 2012

tiian opinnäytetyö

N: Nyt voi sit henkisesti valmistautuu kuvaoksennuksee. Eli mie ja Niina oltii tänää imatran amiksella koko päivä, koska Tiial ja hänen luokal oli opinnäytetyö eessä! Ja Tiia on siis parturikampaajalinjalla, ihan jos vaikka kuvat ja teksti ei kerro riittävästi. :-D

täst vauvanaamast lähettii

Ollaa Niinan kaa käyty jo noin kuukaus sit ekan kerra siel värissä, ja eile iskettii tokat värit päähä ja kokeiltii kampausta ja meikkiä. Eilisestä miul nyt ei oo kuvii ku kännykästä ja sattuneista syistähän en sitä voi oikee synkata sitä, joten ette nyt nää niit eilisii kampauksii, vaik ne iha suht samanlaisii olikii. Yritin myös kovasti ottaa tost Niinan kampauksest kuvii sillee vaihe vaiheelta -tyylii, mut sit jäädyin paris kohtaa aika totaalisesti ni jäi vähä..
Mut jokatapaukses, päivä alko tänää kello 7 jälkeen (argh) ja vajaa kaks tuntii Tiia teki miulle kampausta, ja alotti yheksältä Niinan kampausta, koska se teki opinnäytteen Niinalle (Niinalla? emt.. =D). Siin oli 3h aikaa tehä opinnäytettä, ja koko ajan Tiia käytti siihe ja lopputulos oli mainio! Sit 12 se jatko miu laittamist, 1 ois pitäny olla valmis mut venähti sinne puolee kahtee suunnillee. Mut kuiteki kiireessä ja paineen alla hienosti toimittu Tiialta, ja lopputulos jälleen virheetön ;) paitsi miu ripset meni vähä vinksallee mut mitäpä pienistä =D Meil oli molemmil lisäkkeet hiuksis, Niinal omanvärine tos valkin pääl ja miul ruskee pieni kaistale. Ja meil oli glitterilakkaa !!! Se on nii ihanaa :-)


Amiksen auditorios oli sit kolme esitystä, jotka oli 14, 15.30 ja 17 (paitsi eka veny vissii yli puolel tunnil eteepäi). Sinne sai kaikki tulla kattoo, ja oli siel jonkuu ver porukkaaki. Kampaajii tais olla ehkä kymmenkunta, ja mallei tuplamäärä. Teemoina oli ainaki juhlakokonaisuus (joho myö Niinan kaa kuuluttii), pikkujoulut, neljä elementtiä ja graafiset muodot. Miul ei nyt oo muista kuvii ku vaa meistä, mut ehkä se ei haittaa.

Miul oli pieni ongelma ton mekon kanssa, ku en tosiaan yhtään mekkoa omista, (paitsi kaks sellast rönttöö mist molemmist näkyy läpi ja ne on iha kauheit.. =D) nii päädyin sit sellasee mustaa läpinäkyvää systeemii, joka oli kyl ennemmi tunika ku mekko, mut se oli iha jees ku piti toppii alla. Sukkahousut vaa repes ikävästi heti alkumetreil, ja enne vikaa näytöst ne oli iha järkyttävän näköset, nolotti iha sikan mennä niis sinne.. =DMut vaik päivä oli pitkä ja raskas, ku kello kuuden aamupalan jälkeen syötii vast puol viideltä seuraavan kerran, ni oli iha huippukivaa kuiteki! Vähä vaihteluu arjen keskelle. Ja onnee Tiialle, nyt se on ohi ! ;) huomenna pääset keskustelemaan siitä pinnistä minkä oisit halunnu siirtää!!!

noi ripset oli iha sairaaaaaaaaat!!


Nyt sit huomenna saa levätä, ja perjantain Iida matkustaa taas tänne, täl kertaa mein katon alle, jiihaa! Huippu viikonloppu siis tiedossa!

6 kommenttia:

 1. haha tosiaan se pinni... saa nähä mitä keskustellaan siitä :) harmi ku nuo niinan kampauskuvat ei oo viel ne mis on sitä glitterii, noista ihme irtokarvoista päätellen :(

  VastaaPoista
 2. heh nii voipi ollaa xd hieno se on silti xD

  VastaaPoista
 3. Ui hitto ku oisin halunnu päästä kattoo nyt harmittaa iha hirveesti :( Iha sairaan hienot kampaukset ja noi meikit ja noi ripset on todellaki sairaat ! ::D ja noora vähä cool toi siu mekkotsydeemi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe ois kandennu tulla xd tiia on kyl taitava ;> ja kiitti!! =)

   Poista
 4. wääää noora oot iha sikanättiii ja niina kans!:)ja jihaaa ;)
  -iida

  VastaaPoista