lauantai 5. marraskuuta 2011

haaste: korut + hajuvedet

N: En nyt jaksanu kuvata ihan jokaikistä koruu mitä omistan koska niitä kuitenki on tosi paljon, nii kuvasin se mitä käytän eniten ja mistä tykkään eniten. 


Tän rannejutskan ostin Maltalta ja laitoin tän huhtikuus muistaaksee pitkäst aikaa ranteesee ja pidin sitä syyslomaan asti. Otin sen pois koska se oli melkeen rikki. =D


Tota reunimmaista rannekorua käytän useimmiten ja se on Cruel Agesta. Toka rannekoru on Nelssonista ja kolmas Clairesta Maltalta. Noita käytän sillon tällön.
Kaulakoruista toi sydän on ollu miun kaulas siit asti ko rippilahjaks sen sain. Kesäsin otan aina pois ettei siit jää rusketusrajaa tai ettei se vaik tipu ku oon uimassa tai jotai. Toi tähtikoru on Accessorizesista (miten ikinä nyt kirjotetaankaa.. =D) ja tota käytän aika harvon ku toi sydänkoru tosiaa aina on kaulassa, mut jos tarvii vähä juhlavampaa korua ni toi on sit se mitä käytän.


Täs on kaikki miun hajuvedet, eli vasemmalt oikeelle:
-Calvin Kleinin Euphoria, tätä en käytä koskaa mut toi pullo on vaan nii kiva ni en kehtaa heittää sitä pois =D
-Dieselin Fuel for life, käytin tätä joskus pari vuotta sitte, mut sit ostin jonku muun ni tää jäi käyttämättä
-Tuol takana Escadan Magnetism jota oon kohta vuoden käyttäny ja toinen pullo menossa
-Jean Paul Gaultierin toi pinkki pullo, tuoksun nimeä en muista. Tääki jäi käyttämättä ku tuli joku toinen tilalle
-JLon Glow, ostin ekan kerran tätä vissii seiskalla ja käytin noi kaks pulloa oikein tyytyväisenä ja sit päätin vaihtaa uuteen. Tykkään edelleen tosta tuoksusta tosi paljon
-Christina Aguileran Inspire, tykkään tostaki niin paljon, mutten oo koskaa saanu aikaseks ostettua uutta pulloa
-Luciano Sopranin Flirtissimo, sain rippilahjaksi enkä oo tohon törmänny missään, mikä harmittaa tosi paljon koska toi on kans ihan älyttömän hyvä tuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti