perjantai 4. marraskuuta 2011

haaste: ystäväni

N: Ajattelin, et tekisin yhest kaverista tän, mut koska en osaa valita kenest haluisin tehä, nii päätin sit et esittelen läheisimmät kaverit tällee parilla sanalla ja kuvalla.

Jatast on hyvä lähtee liikkeelle, sen oon tuntenu pisimpää! =D Eli tutustuttii tokaluokalla ja meist tuli heti parhaat kaverit. Mein matkan varrelle on mahtunu vaikka ja mitä, muistoi on nii paljo et voisin jaaritella niist vaik loputtomii. Ollaa tehty tosi paljo yhes kaikenalaista, osallistuttu laulukilpailuu ja käyty ripari, ja sen jälkee isoskoulutuksen kautta isosiks seuraavan kesän riparille muun muassa. Ei riitä ees sanat kertomaa kui paljo miul on tätä munapäät ikävä ku se on siel jenkeis!

pahoittelen palanutta naamaani.
 Roope sit on kans yks tapaus =D Tutustuttii 09 kesäl ku hää oli meiän riparil isosena (ei kyl uskois...). Sen jälkee sit on ollu kaikenlaist tapahtumaa ja sekoiluu ja - esimerkiks meiän nolojen välirikkojen jälkee - se on nyt yks miu parhaist kavereist. Roopen kans on oltu Helsingis Jassun luona ja oli se Summer upissaki ja nykyää se leikkii amista autosa kans ja tekee töitä =D Henkilökohtasesti oon sitä mielt et viime vuon Idols-tuotanto teki suuren virheen ku ei päästäny Roopee telkkarii.


 No näitten mummeleiden kans hengaan sit koulus, tänä vuon tosin siis ilma Jattaa. Tehää vapaa-ajallaki kaikenlaist aina sillotällö yhes kaikki porukal, mut yleensä mie oon ain Merin ja Suvin kaa enite (varmaa yllättävää). No ton Koskelan tiiätteki jo mitä todennäkösimmin, ja sen kans oltii nelosel verivihollisii, kunnes vitosen kesäl sit alettii hengaa samas porukas ja yläasteel sit oltiiki samal luokal, jonka seurauksen mentii kielikurssille, jonka kautta siit tuli yks tärkeimmist ihmisist miulle. Meri (oikeel) onki esiintyny tääl blogin puolel jo varmaa kyllästymisee asti, tosin ei omast mielestää ("mie haluun sen 15 sekuntii julkisuudessa!" sori Meri.). Iinan (kolmas oikeelta) oon tuntenu 4 luokan kesäst asti, ja sillo ala-asteel oli kultaset ajat, hengailtii iha joka päivä varmaa ja muistan ikuisesti ekan kerran ku olin niillä; katottii Muumeja niitten leipäuunin päältä. Iinan kans ollaa käyty kattoos Gwen Stefanii ja kirjotettu omii biisei ja vaikka mitä muuta.. =D Niinaa ja Riikaa (toine ja neljäs oikeelt) tutustuin yläasteel ku alettii hengailee samas porukas, mut paremmi viel lukios ku päädyttii samalle luokalle (hitto.). Niinankaa lentää läppä suuntaa jos toisee ja Riikan sekoiluihi hajoo pää joka toine sekunti =D Mut en kyl vois parempaa tapaa koulupäivien kuluks keksii ku näitten tyttöjen kans hengailu!


Aki (vasemmal) oli koko ala-asteen miunkaa samal luokal, yläasteel mein tiet erkani sit pariks vuodeks mut kasiluokal alettii taas hengailee, ja sen (ja Roopen) kautta tutustuinki sit noihi kolmee luuserii, eli Eemelii, Jannee ja Jessee. =D Ollaa hengattu nyt samas porukas aina kaikki kesäpäivät viimeset pari kolme kesää, ja voin kertoo et ne ei oo niitä terävimpiä kyniä penaalissa... =D No ei vaiskaa, oikeen kivoja poikia, tosin iha tyhmiä ku ne pelkää kameraa..


Katri, Jassu ja Iida, miun ja Suvin sonnikamut, eli kielikurssikaverit. Kesällä 2010 siis Maltalla oltii samassa huoneessa ja siitä sitte lähti tää! En ois voinu kuvitellakaa mitä ois tapahtunu jos ei sattumanvarasesti oltas samaa huoneesee päädytty! Tärkeitä tyttöjä jokaikinen, Jassuu oon enite nähny ko se tääl tsenos on viime kevääst asti hengannu tuol Roopen kainalos (miettikää, miun ansiost ne seurustelee!!!). Iidaa enkä varsinkaa Katrii nää nii usei, mikä kyl harmittaa niiin paljon, mut sillon aina ku nähää ni sitäki hauskempaa meil on! Ollaa suunniteltu et koha valmistutaa nii lähetää takasi St. Juliansii bilettää ja verestää muistoja vanhojen aikojen kunniaks. Sitä reissuu ootellessa!

4 kommenttia:

  1. munapäät voi kiitti! xDD alko vissii itkettää ku luki kaikist kamuist nääit juttui ja näki kuvii:( ja tuli ikävä esim summer uppii ja niit tylsii kesäpäivii millo vaa hengattii isol porukal eikä ollu mitää tekemist muut ku torihengailu! uskomatont et sitäki voi ollä ikävä.. JA sitä ku lähettii vaa randomil ain apsille kesäöin ja sitä ku mentii ettii niit pelottavii nukkei muukonsuoralle!! ja aaaaaa kaikkee :(((

    VastaaPoista
  2. no jjoooo kelaa et ollaa kolme kesää putkee vaa hengattu fucking kylällä! =DDDD nii laimee mut en päivääkää vaihtais !
    -oon iidal enkä pysty kommaa omal tilil..? =DDD

    VastaaPoista
  3. wooot oks roope ollu idolssis? :D mitä se sielä teki ja tosissaa vai läpäl? :D

    VastaaPoista
  4. joo oliha se =D kyl miust tuntuu et enemmä läpäl se siel oli =D
    -N

    VastaaPoista