tiistai 8. marraskuuta 2011

viikonloppu iidan kans!

N: Viikonloppu meni mitä mainioimmi, oli kyl niin huippuhauskaa Iidankaa! Perjantaina kävin siis sovittelemassa mekkoa, joka on edelleen ihana<3 Sitte Iidankans treffattii Kampissa ja käytii se ja Forum sillee pikasesti läpi, jonka jälkee mentii Iidalle Veronican, Maryn, Heidin ja Marjamin kans. Aloteltii siin vähä ja näin, sit lähettii käymää Aurinkolahessa ja siitä sit stadii pyörii. Valitettavasti sen illan kuvamateriaali on jotai nii järkyttävää, ni en  laita tänne niitä kuvia, mut voin sen kertoo et oli kyl hirveen kivaa =D


Lauantain oli sit pyhäpäivä ja alotettii päivä kattomal Uneton Seattlessa. Se oli iha sairaan hyvä, ihmettelen vieläki mite en oo nähny sitä aiemmi. Lähettii joskus 3 mais sit liikenteesee ja käytii Gringos Locosis syömässä. Meitsi vetäs cheddar-broilerii ja Iida Quesadillasei. Mein piti ottaa niist annoksist kuvat mut innostuttii nii kovi siit et saatii pitkän odotuksen jälkee ruokaa, et unohettii... =D Raflast mentii sit Kaisaniemee leffaa kattoo Footloose, ja se oli niiiiiiin hyvä. Vaikee sanoo kumpi on parempi, se alkuperäne vai toi. Se on ainaki varma et ton uuden version pääosan esittäjä on aika söpö ;D Leffa ku loppu ni mentii Iidalle Puotilan pizzerian kautta (ja mein pizzalle kävi vähän hassusti, täytteet tippu kokonaan pois ku laitettii se pizzalaatikko muovipussii) ja katottii BB ja The Last Song. Käytii 1 jälkee nukkuu, mikä oli niin iso virhe..






Kuudelta sit soi herätyskello sunnuntaina ku oltii päätetty lähtee Valtterii. 7 oltii sitte siellä ja onneks ei ihan turha reissu tullu ku Iida löys tuubihuivin, neuleen ja leffan, ja mie löysin itelleni talvitakin ja vaan kympillä! Ootan vaa sitä hetkee millo huomaan et siin on joku nappi irti tai vuori revenny, mut kyllä se koko eilisen päivän lämmitti. Valtterista mentiin Iidalle takasi nukkumaa pariks tunniks ja sit 12 mais lähettii stadii. Käytii Ruoholahessa Warehouse outletissä ja sit mentii Kamppii kiinalaisee (muistaakseni sen paikan nimi oli Dynasty) syömää buffetpöydästä, ja maistoin ekakertaa sushia! Sit käytii Forumissa parit kaupat vielä läpi ja ostin Cubuksesta neuleen jota jo perjantaina kattelin. Hinta oli ehkä vähän suolanen, mut oon iha varma et se on hintansa väärti, oon nimittäi ettiny just sellasta neuletta jo varmaa kuukauden pari kaikista nettikaupoista. 16.12 junassa lähin sitte takasi Joutsenoo.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti