tiistai 15. marraskuuta 2011

Turkki matkapostauks päivä 6 ja 7 !

S: Nyt on aika viel nää kirjottaa tänne teille loppuu ja pahoittelut ku täs taas kesti näi kaua :< Seuraava kerra kirjotan vaa pari hassuu postaust jos meen matkalle enkä rupee niit erittelee enää tällee ärsyttävästi (: Asiasta rasiaan pakko sanoo et on oikee mukavasti alkanu tää viikko! Eile oltii viettää Riikal sen sexiseventiini partyi ja tänää käytii Niinan kaa ilmottautuu Firenze kurssille, joka on vähä samallaine ku miu toi espanjaprojekti reilu vuos sitte eli italialaisii tulee meille majottuu ja vastaavasti myö päästää viikoks Italiaa!!! Riika ja Noorakii on näil näkymi messis, mut hope so et päästää tonne kurssille ku sinne otetaa vaa tietty määrä mei koulust ja mei opettaja sano et mei koulust saattaa olla varmaa maksimissaa se neljä mahtumas sinne kurssille niii hope so et muit ei tuu ja myö neljä päästäää ! (:

Mut joo nyt siis mennää päivä kuutee ja seiskaa, jotka oli siis vikat päivät Turkis :< Kuuenten päivän nukuttii pitkää, syötii paljo, mentii rannalle ja siin samal mentii liitovarjoilee, joka oli niii siistiii! Oon ollu liitovarjoilee aikasemmi kerra Maltal Nooran ja Katrin kaa, jote tää oli sit toine kerta ja yhtä siistii se oli taas. Liitovarjoilun ja auringos löhöilyn jälkee mentii taksil Kemerii (lähimpää vähä isompaa kaupunkii) shoppailee viime hetken ostoksii. Sen jälkee mentii Turkkilaisee kylpylää ja syömää mahat täytee ja kattoo showta. Olisin hirmusesti halunnu lähtee viel baarii mut miu siskot oli nii väsyneit niii mentii sit aikasii nukkumaa.









Vika kokonaine päivä eli päivä seiska veitettiikii koko päivä hotellil aurinkoo ottaen ja muute vaa löhöille. Uskaltauduttii myös koko porukan voimi äitii lukuuottamatta tollasee banaaniveneesee! Oon ollu siinäkii aikasemmi Maltal kavereitte kaa mut nyt se oli joteki viel kivempaa ku ei kärsiny korvatulehuksest ja pääs etummaiseks! Oli tosi kiva vika päivä ja en ois millää halunnu lähtee tuolt pois mut valitettavasti kolmelt yöl alkokii jo kotimatka kohti Antalyan lentokenttää ja kuuelt lähti sit kone kohti Helsinkiii pöh :<









2 kommenttia:

  1. oii, Turkki on paras paikka IKINÄ:) Teilllä on muutes kiva blogi!

    VastaaPoista
  2. voi kiitos ja oon niiin samaa mieltä! (:
    -S

    VastaaPoista