sunnuntai 8. tammikuuta 2012

kuulumisiaaa

N: Miun bloggaukset on jääny nyt lomalla hiukkasen vähemmälle, ei oo ollu kameraa siis ja muuteki on ollu vähä tää into hukassa. Ei tosin oo kyl mitää ihmeellist tapahtunukkaa, miun loma koostu suurinpiirteen näistä:

1) kotona hengailu
2) suvilla hengailu
3) uutena vuotena oli ne bileet
4) karppaamisen alottaminen (tosin ruisleivästä EN luovu!)

Ja eilen oli kyl loman ehdoton kohokohta! Miul on maailman parhaimmat kaverit, ne oli järjestäny miulle yllätyssynttärit! Ne oli vuokrannu mökin ja siel oli kaikki miu läheisimmät kaverit (jopa Iida ja Katri oli onnistunu livahtaa Suville ilma et tiesin yhtäään mitään!!) ja oli iha superhauskaa ja en oikeesti YHTÄÄ arvannu mitää, vaik kuulemma monta kertaa oli meinannu kussa koko homma. Mut onneks oon nii idiootti ja tyhmä nii mie en tajunnu mistää mitää... :----)
Siel sit hengailtii ja juotii ja reivattii ja kaikenlaist perussettii, kuvasaldoo tuli jonkuu verra, ja vaik suurin osa on jotai nii järkyttävintä, nii aika monta hyvää ruutuu silti tuli!
Kävin Roopen ja Tuopin kaa baarissaki yhillä ja sit lähettii takasi sinne mökille. Oli oikeesti niiiiiiiiin kivaa, ja olot oli aamul kyl iha sen mukaset... Viidelt kotiuduin ja seittemält heräsin jääätävää darraa. =D Sit siin lueskelin ja kattelin leffaa aikani kuluks ja sit ainaki mieli parani huomattavasti ku äiti ja isi toi lahjan, Canon 550D järkkärin, jeejee! Eli lupaan skarpata nyt täs postailussa, ja opettelen käyttelee tota kameraa kunnolla.
Tänään sit iltapäivällä virallisesti tuli 18 vuotta plakkarii, ja muutamat kaverit kävi kakkukahveil ja sitä rataaa. Oli kyl rennoint ikin, tsippailin vaa onepiece pääl koko päivän ja sit käväsin Ainolla illalla. Miun piti mennä Roopen kaa tasottaville illasta, mut kummalkaa ei tehny oikee mieli darran takii ja siks, ku Roope lähtee huomena inttiin.... :( Tulee niiiin kova ikävä sitä, en ehkä kestä!











Mut oli kyl iha maailman mahtavin tapa päättää loma, ja kattoo nyt millo ja kenenkaa jaksaa lähtee sit iha kunnol baarikierrokselle, haha =D

6 kommenttia:

  1. hei onneee: )
    pakko kysyy, et mis toi mökki oikeen siis on?
    ja nyt on sun hyvä panostaa blogiin kybällä, kun oot saanu paljon paremman kameranki, huippuu! :)
    pakko viel kysyy, että miks karppaamisen oot alottanu?:O
    eip tässä muuta.. KIVA BLOGI TEILLÄ!
    ainiin ja vielä postaustoive: voisitteko linkittää lemppari bloginne/ blogit joita luette? :)

    VastaaPoista
  2. kiitos! :) mökki on suokumaalla joutsenos, lähel venäjän rajaa. alotin karppaamisen siin toivos et laihtuisin pari kiloo, saa nähä onnistuuks. ja sit kans sen lisäks ku syön muuteki tosi epäterveellisesti nii aattelin kokeilla. =D Voidaan joskus tehä toi postaus jos muistetaa! =)
    -N

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja kaikki oli nii nättejä! :)

    VastaaPoista
  4. VARMAA ET EES KERTONU MIULLE ET SAIT KAMERAN. oon loukkaantunu

    VastaaPoista
  5. no ollaako juteltu miu synttäreitte jälkee??? EI NIINPÄ!!! =D mitäs et oo ikin koneel oma moka!

    VastaaPoista