sunnuntai 29. tammikuuta 2012

lego house

N: Kuulin eile eka kertaa ton Lego Housen ja oi että ku rakastuin! Ja ei toi videokaa mikää hullumpi oo, Rupert Grint on aina ollu yhtä ihana :-) Oon nyt tänää kuunnellu tätä Ed Sheeranin levyy jonku verra ja ei voi muuta sanoo ku et miks en muistanu aikasemmi et tää on ilmestyny. Täst musiikist tulee nii hyvälle mielelle, ja Ed Sheeran on nii sulone muutekii :-)



Eipä miul muuta asiaa oikee ollu, luin tänää pitkäst aikaa kirjan ja katoin Putouksen, tälläne kotipäivä taas vaihteeks. Ärsyttävää ku on nii kylmä, ei kehtaa lähtee mäkee jäätymää ja muutekaa kukaa ei tee mitää ja on nii tylsää. Vois tulla jo kesä. Ainut kiva juttu talvel näil kovil pakkasil on se, et paistaa aurinko.






Ja tosiaa tilasin tos yks yö tylsistyneenä My Fiinalta koruja. Toimitusaika oli tosi lyhyt mikä oli kiva ylläri. Nää oli sit ne jotka päätin pitää (ton pinkin sormuksen annoin kyl Suville), yks sormus ja kaulakoru lähtee palautuksee, ku ne ei iha ollu sellasii niiku ootin. Ja tilasin kans toissapäivän (taas) Bubbleroomist takin. Tilasin sielt aikasemmiki yhen toisen, mut se oli liia iso ja sit siit ei ollu enää pienempii kokoja ku kävin kattomas. Löysin sit toisen kivan takin ja pistin tilauksee, ku oli nii halpa, 26e. Tekis hirveest mieli tilata Nellyltkii yks takki (ja vähä kaikkee muutaki...), mut ei iha hirveen hyvält näytä taas toi tilin saldo... =D Pitää kattoo jos äiti suostuis sponssaa taas vaihteeks, vaik se sanoki viime Bubbleroomin tilauksen jälkee ettei enää saa ostaa vaatteit. Ku tilasin sen ekan takin jälkee tosiaa viel sortsit ja farkut. Ja oon alennusmyynneist tänä vuon löytäny yllättävän paljo kaikkee kivaa. Mut tosiasia on vaa se et vaatteit tarvii aina, ei niit voi olla koskaa liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti