lauantai 21. tammikuuta 2012

otsis

N: Ei oo hirveest tullu nyt viimeaikoin taas tehtyy mitää ihmeellistä, ja kameraakaa en oo pahemmi käytelly. Maanantain kävin Iinan kans vähä kattelemas viel alennusmyyntei, ja löytyki pari tollast paitaa Vero Modast halvalla.



Keskiviikkon sit vihdoin kävin leikkauttaas hiuksii (ja samal tehtii myös koekampaus vanhoihi), ja nyt pitkänpitkän tauon jälkee miul on taas otsis. Kasvatin vissii yli vuoden tota pois iha vaa vanhojen tanssei varte, mut meni syksyn aikan nii pahasti hermot et oli pakko käydä leikkaas, ja se otsis sopii siihe miun kampaukseekii paremmi. Oon tosi tyytyväine tähä lopputuloksee (vaik Meri sanoki et näytän 50v yh-mammalt), enkä varmast tee enää ikinä sitä virhettä et lähen kasvattamaa pois =D Nyt vaa loput hiukset sais kasvaa joku parikyt senttii nii ne ois täydelliset!


Tänää käytii sit kattelemas Iinan esityst Lappeenrannas, ja oli kyl iha superhieno tanssi heillä! Harmitti hirveesti ku siel ei saanu ottaa kuvii.




4 kommenttia:

  1. hmpt taas miust yritetää tehä ilkee ihmine !!1 just tänää sanoin et noi otsikset on hienot........

    VastaaPoista
  2. haha pakko sanoo et tuosta Meristä saa iha kauhian kuvan tän teidän blogin kautta, tiedä sit millane se on oikeesti, en kyllä usko et kovinkaan kauhee kert se teidän kaveri kuitenni on..;-D
    mut noist hiuksista pakko sanoo, että ei vitsi miten ihaanat! näyttää kyl jollain tapaa sellasilt tosi huonokuntosilt ja karheilt mut se on kai sun hiuslaatus vaan? (-: itellä melkeen samanlaiset hiukset: vähän vaan lyhyemmät ja ruskeet ja tykkään kyl tosi paljonki! :-D mullakin on ollu blondit mun blondeina ne näyttää paljon karheemmilta, ruskeet kuitenni kiiltää ja näyttää terveiltä, joten ehkä ne on enemmän se mun juttu ;-P

    ja sitten vielä semmosta, että olis kivaa jos postailisitte enemmän (toki me lukijat se tajutaan jos ei oikeesti ole aikaa siihen..), ei oo päivän asuistakaan kuulunu mitään kunnolla aikoihin.. Jos aika vaan riittää niin kyllä silti yleensä keksii postaamiseenki ideoita, vaik ei oliskaan tapahtunu mitään kovinkaan maailmaa mullistavaa (hohoho) esimerkiks just teidän päivän asuja ois kiva taas nähä enemmän jne.. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis nää miun hiukset on aina ollu tälläset karheet, nää on kyl iha hyväs kunnossa. Miulki oli joskus pari vuotta sit ruskeet hiukset ja ne oli kyl sellaset kiiltävämmät ja sileemmät, mutku ei oo oma väri nii kait se sit siitä purkkivärist johtuu.

      Kyl myö yritetää aina parhaamme mukaa postata, joskus tulee enemmä ja joskus vähemmä juttuu. Asukuvii yritetää panostaa nyt enemmä, mut seki on vähä hankala ku on nii pitkät koulupäivät nii ei jaksa välttämättä ain kameraa koulus kantaa, ja sit koton joutuuki ottaa niit peilin kautta, ni se on miust ehkä vähä sit tyhmää. Ja esim meil on sisäl tosi huono valo ni ei niit kuvii jaksa sit muokata hirveeks pikselimössökskää... Mut koitetaa postailla enemmä tulevaisuudes :-)
      -N

      Poista
  3. Kiitti kommentista mun blogiin Noora! :> oot nätti ja kivat noi hiukset! :)

    VastaaPoista