tiistai 24. tammikuuta 2012

turha

N: Kuvailtii tänää Riikan iphonel ku oltii kattomas ku noi yhet teki mein vanhojen omaa tanssii. Tänää meen vetää piiitkäst aikaa kerhoo, ku tarvi tuuraajaa. Se on varmaa nii pitkän ajan jälkee kyl iha kivaa. Ei miul täs oikee mitää asiaa oo, hyppytunnin kuluks aattelin postata nyt tänää, et tää nyt on tälläne turha. =D Ehkä postaanki täl viikol joka päivä!
ruutupaita & sortsit: zara/ vyö: springfield/ laukku: björn borg

8 kommenttia:

  1. Kivaa kun oot postannu näin useesti! :) Sun otsis on kiva :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksii! =)ja yritän tulevaisuudessaki postailla enemmmän!
      -N

      Poista
  2. jes jes jes jes jes jes jes!
    VIIIIMEINKIN taas päivän asuja!!!! ja jotenki ihan erinäköset (hyvällä tavalla=paremmat) noi hiukset tässä postauksessa kun aikasemmin? :-D ootko tehny niille jotaki, kun näissä kuvissa näyttää niin paljo sileemmiltä ja hyväkuntoisemmilta? niin ja tuo otsis on supernätti!
    ja oli tosiaan positiivinen ylläri et en hetkeen ollu käyny täällä teidän blogissa, niin oli tullu kaks postausta, tositosi ilonen yllätys! :-D
    Olis mukava jatkossakin, et jos ette muuta keksi tai jaksa postata, niin ees jotain kuvia, vaikka tekstiä ei sit niin paljonkaa olis!! :-)
    kaikessa kokonaisuudessaan, on kyllä tosi mielenkiintonen blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon kommentista, tuli heti hyvälle mielelle! =) ja en oo tehny hiuksille oikeestaa muuta ku vaa kävin tosiaa leikkauttamassa ton otsiksen, voi kyllä johtuu myös siitä et aloin suoristaa noita ja lämpösuihke antaa kiiltoa =D
      Mutta joo, varmasti postaillaa vähän useemmin (tai ainaki yritetää parhaamme) tästä eteepäi :-)
      -N

      Poista
  3. Tosi kiva asu! :)

    (minnasworld.blogspot.com)

    VastaaPoista
  4. Oot tosi nätti :) Ihana tää asu!

    http://littledraconflies.blogspot.com/

    VastaaPoista