torstai 24. toukokuuta 2012

helsinkii


Oon iha rakastunu tähä kappaleesee ja toho miehee <3

S: Täs nyt tälläne postaus helsingist, joka kuvaa mei lauantai päivää siel. Eli lauantain herättii suht aikasii, koska Iida halus käydä Ginas kattoo jos sielt löytyis jotai kivaa ja sit käytii kaupas ostaa kaikille kisasiiderit. Mentii Iidalle kattoo matsi ja se oli kyl pienimoine pettymys, mut Venäjä oli kova eikä myö huonolle hävitty todellakaa.
Siit sit Iida oli järjestäny meille kaikkee kivaa ohjelmaa. Liikuttii vaa bussil ympäriisä ja jäätii parii turisti paikkaa hengailee, käytii Vanhas kaupungis, joka oli muute iha tosi hieno paikka! Ja sit noi perus Tuomiokirkon portaat yms. turisteiluu. Siit mentii sit Itiksee vuokraa leffa, joka oli varmaa vuosituhannen huonoin leffa, eikä kukaa meist jaksanu oikeestaa keskittyy siihe. Käytiiki sit jo enne 12 nukkuu ku seuraavan aamun oli herätys Valtterii, jost vaik seuraavas postaukses lisää sit!




ainii käytiihä myö fondaskii syömäs viel illal!











Ja nyt kaikki jotka ootte Lappeenrannast, nii mie haluisin kipeesti ripsienpidennykset, joten onks jollai mitää kivoi paikkoi mieles mis ois suht halpaa tai osaaks joku lukija tehä ! (= Kommentiii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti