tiistai 15. toukokuuta 2012

kyprosmeininkei

N: Eile kotiuduin siinä kaheksan pintaan illalla rankan matkan jälkeen, johon kuului koko 4 tunnin lennon aikana takana olevani pikkupenskan penkkiäni potkiminen ja pöytäänsä, toisinsanoen minun penkkini selkänojaa, hakkaaminen. Voi kyllä, tykkään lapsista niin hirmuisesti...

Jos tähä tällee pikane selonteko matkasta, jos jotakuta nyt erityisesti kiinnostaa. Eli lähettii su-ma yönä 7.5. helsinki-vantaalle, josta lennettii kyproksen agia napaan (tai ayia napaan, en oikee itekkää oo nyt tästä ihan varma... =D). Siellä oltii Sunwing resortissa, joka on pohjoismaalaisten suosima hotelli. Siellä oltiin ruotsalaisten keskellä, kyllä. Oli siel suomalaisiiki jonku verra, mut ne ruotsalaiset ja pikkulapset (ja ruotsalaiset pikkulapset) täytti aika hyvin sen hotellin. Hotelli oli iha mukava, ei siinä mitää.



Ei tehty mitää sen ihmeempii siel (ku ei siel pahemmi ollu mitää tekemistä), päivät loikoilin aurinkotuolissa ja illalla käytii sit syömäs jossaki. Siel oli monii eri ravintoloita, ja käytii tosi mones eri paikas ja aina sai tosi namiruokaa. Söin aina pienempän (no okei viel yläasteellaki) pelkästää spagetti bolognesee joka päivä lomamatkoil, mut nykyää syön enemmä kaikkee kanaa ja lihaa ja salaatteiki.



Siin mein hotellist joku pari kilsaa eteepäi oli agia/ayia napan keskusta jos käytii muutaman kerra. Jos nyt iha suoraa sanon nii se kauppavalikoima oli kyl ihan paska. Vaatekauppoi oli tosi vähä ja neki oli joko suunnattu venäläisille (> kallista) tai sit ne vaatteet oli jotain niin kamalaa. Niit turistikauppoi ja -putiikkei siel sit oliki lähes kaikki, ja kaikkial myytii sitä tasan samaa krääsää. Kyl mie kuiteski sielt jotai löysin, mm. laukkuja kolme hups, ja tili tyhjeni iha tasasee tahtii. Mut vaatteita en ostanu ku pari kipaletta, ja kaikki ne mitä lähin ensisijasesti metsästämää, löyty. (Jos on kiinnostusta ni voin tehä ostoksista postauksen, kommenttia kehiin)



Seurailtii siellä parhaamme mukaa mm-kisoja ja hyvihä ne jellonat siellä pelaili, vaikka pataa tuliki kanadalt ja usalt (mitä kumpaakaa en muute nähny). Illalla syömisen jälkee siis seurattii niitä bailuja tai sit vaihtoehtosesti mie tein psykologian itsenäisii tehtävii (=katoin bel airin prinssii).


Siel oli tositosi paljo kulkukissoja jotka oli nii söpiksii ja raukkoja et oisin halunnu ottaa ne kaikki kotii =( Mein hotellialueel oli niit tosi paljo ku hirveen monet anto niille jotai ruokaa jne., ni ne ain tuli sitte takasii. Ne lähti seuraamaa hirvee helposti ja ykski kerta miu peräs tuli viis ku olin menos huoneesee..




Ilmat oli tosi hyvät, ekana päivänä joku vajaa +25, kahtena seuraavana +30 ja loput päivät oli joku +25>, eli kelpas kyllä siellä oleilla. Mein hotelli oli siin ihan rannan vieressä, mut en käyny siel muute paitsi viimesen päivän nappaa parit kuvat. Otin koko reissun aikana tosi vähä kuvia, tais olla jotai 120 luokkaa, ku yksinkertasesti siel ei ollu mitää kuvaamisen arvosta. Miust itest sielt on tasan yks kuva joka on iha kamala, jota en siis tänne ajatellu jakaa (tai minnekkää muuallekkaa hyi kamala). Mut jos teillä nyt on jotai kysyttävää vielä nii kommenttiboksia saa käyttää, vastailen parhaani mukaan. Yhteenvetona nyt sitten vielä että oli ihan onnistunut ja perus perheloma. Kiitos ja heihei lähden lukemaan psykan kokeeseen joka on huomenna!


ps. Euroviisui ootelles...

4 kommenttia:

  1. joo ostospostaus ois kiva ! :)

    VastaaPoista
  2. omgggg olitsä agia navassa?? sehä on iha hullu partymesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijjaa =D no voin kyl uskoo et siel on varmaa kyl niit klubei mut siin mis myö oltii nii lähel ei ollu ku yks srtippiklubi.. =D
      -N

      Poista