torstai 3. toukokuuta 2012

kypros


N: Meilt on molemmilta jääny nyt näköjää bloggailut vähä vähemmälle, ja miulle tulee tälläne viikon breikki viel lisäks ku lähen maanantaina kyprokselle. Otan sielt kyl varmaa suht paljo kuvia, nii niistä sit ainaski tulee postausta. Vappu meni linnotuksessa kaveriporukalla ja siitä on parit kuvat Iinan kamerassa, jotka saan todennäkösesti huomenna, ja laitan niistä sit jotai viikonloppuna jos ehin (tai sit ajastan). Vähä ketuttaa tää matkan ajankohta ku just alkaa lätkän mm-kisat ja miult menee neljä pelii ohi, mut eipä sille minkä voi. Iha kiva on silti lähtee. :) Huomen pietää kisakatsomoo meillä ja kannustetaa leijonat voittoo! Aurinkoista toukokuun alkua vaan kaikille, palaillaan sitte viikon parin päästä!

2 kommenttia:

  1. Joo taas iskee pohjaton kateus ku joku pääsee ulkomaille. :D Ja tommosee lämpimää vielä! Tääl sato vaa lunta koko vapun et jee. -.- Mut onneks noi MM-kisat jotai jännitystä tuo, ihe aattelin mennä yhtee Saint Kukko-baariin kahtomaan niit pelei ku meil ei oo mitää sellasta kanavapakettia mis näkys ne pelit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meil oli vappun kans tosi kylmä illal ja yöl mut ei sentää oo pitkää aikaa lunta tullu :D kyl ainaski toi peli näky mtv3 aval, ja se on ilmane kanava. viel mertarannan selostuksel oli.

      Poista