keskiviikko 23. toukokuuta 2012

heureka

N: Viikonloppun oltii siel helsingis taas pitkäst aikaa, ja matkan syynähän oli se kulttuurimatka perjantaina. Mentii ensiks aamupäiväst heurekaan (kolme tuntii siel on ihan liikaa..), ja sit illal musiikkitalolle kuuntelemaa maisteritutkinnon tekijöiden päättötöitä. Ensimmäises oli piano pääosas ja toises sähkökantele. Se pianosysteemi oli iha mahtavuutta, ei voi tajuta et joku voi soittaa niiiiin hyvin. Se kantele taas ei iha sytyttäny, oli vähä liia boheemia meitsin makuu. Siitä sit Suvin kans suunnattii Iidalle päi, mut siitä sitte myöhemmi. (muokkaus jäi taas vähä vähemmälle, mut ehkä se ei haittaneeee =))









revittii tost peilist kyl taas nii hitosti sitä huumorii... oltas varmaa vietetty koko aika ton ees, mut mummot katto lapsenlapsinee pahal silmäl..






Ja tosiaa vaihteeks taas koeviikkoo pukkaa. Huomen alkais niiko näin "virallisesti" hissan kokeella, ja alue oli sen 170 sivuu? Arvatkaa vaa oonko ees kirjaa saanu avattuu... Ei hirveest jaksa toi suomen historia kiinnostaa.
Tänää oli ruotsin puhekurssin koe, mikä oli sellai pareittai tehtävä ja Niinan kans taalattii svenskaa hyvinkin ansiokkaasti, eilisen ctr:n ja spyron pelaamisen jälkee. Sitä nostalgian tunnetta (ja niitä ärräpäiden lentelyä) eilen... =D 
Ainii, onnistuin raapasemaa näppärästi eile nenästäni tollasen iha kivan kokosen riekaleen, vähä iho kuivahti siel kyproksel... upealaatuinen webkamerakuva kertakaikkiaan (ja hiukset on ihanat, onneks perjantain kampaajalle). 
Yritän täs viikonlopun aikana saada kuvattuu ne kyproksen ostokset (en kyl enää muista mitä ostin sielt...=D) ja sit aattelin kans samaa syssyy kuvata helsingin ostokset, vaik niit nyt ei nii kovin paljoo oo, mut siinähä ne menee. Ja niit lauantain ja sunnuntain kuvii laitellaa varmaa tulevis postauksis kyllästymisee asti, ku niit tuli räpsittyy semmoset tuhat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti