maanantai 2. heinäkuuta 2012

lupiini

N: Hauskaa heinäkuuta vaan kaikille, mie oon jälleen valvomassa riparilaisia kolmen yön verran! Aattelin nyt tulla tekee postausta, ku ei oo iha liikaa tekemistä tässä ku hiljaa pitää istuskella.. =D Mut jokatapauksessa, täs on viime keskiviikolt kuvii ku käytii Iinal kakkukahveil, koska nyt se on 18weee! Kokeiltii Merin uutta yyyberhienoo putkee siin samassa, ja pysähyttiiki kotimatkal ottaa viel kuvii tuol lupiinien ja junaradan kans.  Myös Meri täytti tosiaa sillo juhannuksen 18, ja suunnattiikii heti tossa perjantaina baarii! Ite lähin sielt jo aikasii koska lauantain oli aamuvuoro, mut muut viihty siel pidempää ja kaikil oli hauskaaa! Suvin kaa jatkettii sit viel lauantaina, ku mentii Jassun, Roopen, Akin, Eemelin, Jannen ja Joonaksen kans uusintakierrokselle. Sillo viihyttiiki melkee pilkkuu asti ja kotiuduin tosissaa siinä puolen 5 maissa :-) Oli kyl tosi kivaa, vaik ei pahemmi se alkoholi toiminukkaa kumpanakaa iltana =D Nyt sit miul on toisest työst viikon loma tän työn takia, JA tietenkin Summer Upin takia. Ei vaa voi käsittää et nyt ei oo ku pari hassuu päivää nii se on taas ovel! Iha hulluu kui nopeesti vuosi on menny! Mut onneks kuiteki on viel kaikkee muut kivaa odotettavis loppukesää ja muuteki loppuvuotta kohti, ni ei sit harmita ko se on taas ohi. :-)












2 kommenttia:

  1. Ahahaah kunnon suomineidot tossa viidennesä kuvassa!!:-D Millä objektiivil nää on kuvattu?
    viidennen kuvan vasuri reunan tytöl on ihan täydelliset hiukset! :-O Supercool blogi, harmi vaan kun ei useammin tuu postauksia.. Onks teillä muuten viime vuoden summer upista postausta, ois kiva nähdä kuvia??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitos kommentista! =D itekki kadehdin niinan hiuksii!
      joo, sori siitä, ettei useemmin tuu postauksii.. yritetää kyl aina parhaamme, mut nyt varsiki "lomal" ei olla keretty kauheesti panostaa ku molemmat meist tekee nii paljo töit... mut tehää ain sillo ku keretää ja silloku on postailtavaa :)
      ja toi objektiivi on 50-250mm, ja viime vuoden summerup postaus on tässä: http://suvijanoora.blogspot.fi/2011/07/summer-up.html
      -N

      Poista