tiistai 25. lokakuuta 2011

haaste: kosmetiikkaesittely

N: Nonii eli täs ois nyt tää haasteen eka osa. Ei huvittanu tehä siin ns. oikeessa järjestyksessä, nii teen fiiliksen mukaa ain et mitä jaksan kuvailla jne. 


Tigin S-Factor Diamond Dreams shampoo & hoitoaine. Eilen itseasiassa oli ekakertaa käytössä, aiemmin oli joku bed head, en muista tarkallee et mitkä mut sellaset vihreet putelit. Nää on siis haudutettu timanttien, kashmirin, shampanjan ja helmien kanssa (mitä sit ikinä tarkottaakaan...), ja kuulemma nää on tosi hyvät kuiville hiuksille. Tuoksu on kans aivan ihana.


Vasemmalta oikeelle: Doven rasva, Tigin Sleek Mystique Catwalk lämpösuoja, Tigin Masterpiece hiuslakka, Escadan Magnetism hajuvesi ja Lorealin Elvital shmapoo & hoitoaine.
Eli tota Doverasvaa käytän aika harvon nykyää, mut joskus käytän käsirasvana ja kesäsin sillon kun oon ottanu aurinkoa ja käyny suihkussa. Lämpösuojaa aina kun suoristan hiukset (jota nykyään teen tosi harvon mutta aikavälillä lokakuu 2010-huhti-toukokuu 2011 tein niin lähes joka päivä). Toi on ihan ok suoja, mut jos laittaa liikaa, nii hiukset alkaa heti näyttää likasilta ja ne on sellaset kököt, joten ei todellakaan saa laittaa kun ihan vaan pari suihkausta. Lakkaa taas en oo koskaan käyttäny muutakun kampauksiin, mut nyt kun oon alkanu pitää kiharoita nii niihin pitää sit lakkaa laittaa. Toi on omast mielestä tosi hyvä lakka. Tota hajuvettä oon käyttäny viime joulusta asti ja toi on toinen pullo tota. Ja noita shampoota ja hoitoainetta käytän jos lähen matkoille koska en jaksa raahata noita 750ml pulloja mukaan.


Oikeelta vasemmalle: Mary Cohrin Instant purete, eli nestemäinen puhistusaine joka sekä puhdistaa ihon että toimii meikinpoistajana. Oon tota käyttäny jo montamonta vuotta ja oon ollu tosi tyytyväinen. Olos fitomarina rasva, tota oon käyttäny nyt ehkä kuukauden vähän päälle, sitä ennen ollu vaikka minkälaista rasvaa esim Nimuelta. Mut toi on ihan jees, ei ehkä parasta, mutta täyttää tehtävänsä.Dalacin taas on sitte lääkärin määräämä aknelääke, joka on ollu melkein vuoden käytössä koska miul oli nii paha akne joskus vuos sitten. Ja vihree purkki on Body Shopin teepuuöljy joka estää näppyjen tulemisen ja kuivattaa jo syntyneitä yksilöitä. Käytän aamusin tota puhdistusainetta ja rasvaa, iltasin puhdistusainetta ja noita kahta muuta.


Vasemmalta oikeelle: Lumene Crystal radience primer meikinpohjustusvoide, Lumene Touch of radiance highlighter, Lumene Natural code mideral powder ja Nivea Pure & natural blush. Eli yleensä tossa järjestyksessä laitan noita, ja tosta valokynästä sen verran etten käytä sitä niinku yleensä "pitäisi", vaan käytän sitä tavallaan peitepuikkona.


Vasemmalta oikeelle: Rimmel Exaggerate eye liner, Loreal Telescopic maskara, punane purkki on kans joku telescopic maskara mut en tosiaan muista minkä niminen koska toi on tosi vanha, ja Rimmelin joku kulmakynä. Eli ensin laitan eye linerin, joskus tolla ohuella siveltimellä ja joskus ihan tolla mikä tossa purkissa on. Sitten laitan kulmakynän kun eye liner kuivuu ja sen jälkeen kuumennan ripsentaivuttimen hiustenkuivaajalla. Sit ripsaria pari kerrosta ja silmäkulmiin laitan tolla pyöreellä ripsiharjalla.


Joskus laitan luomiväriä jos haluun vähän panostaa enemmän meikkiin, tosin en kyl osaa hirveen hienoja laittaa. Mut tota neljättä väriä ylärivistä laitan yleensä poskipäihin vähän tuomaan hehkua, koska en oo saanu hommattua jotain parempaa toimittamaan sitä virkaa.. =D

Mutta joo, toivottavasti täs nyt oli kaikki mitä kosmetiikalla tarkotetaan. Voitte kysellä jos tulee jotain vielä mieleen !

7 kommenttia:

  1. aiiiivan ihaana postaus =) tätä on ootettu!
    päivän pelastus on nähä et katoskatos sä oot postaillu =D (suvin postauksista kun en tykkää niin paljoo)

    VastaaPoista
  2. anonyymit taas hyökkää :D:DD näil vissii joku sotasuunnitelma suvii vastaa :< mut kiva postaus jooooo ja ps tuoksutan ain tota shampoot töis sillee ahhh ku se tuoksuu nii hyvält <3 ainii ja miks tos yhes kuvas oot esitelly oikeelt vasemmalle :D

    VastaaPoista
  3. noko alotin tost mary cohri pullost vahingos ja sit olin sillee lol en jaksa nyt vaihtaa tota hiiren paikkaa enkä kirjottaa uuestaa :DDd

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus! c: Mä vaan tunnen itteni jotenki ernuks, ku ite en käytä hiuksissa muuta ku joka toine päivä shampoota ja hoitoainetta ja sulta noita putelleita löytyy jonki verran :D Tosin mä harvoin suoristan hiuksiani ja muutenkaan laita niitä sen kummemmin :) ja sitte halusin kysellä tost dalacinist, ku mä päätin vihdoin ryhdistäytyä ja uskaltautua mennä ihotautilääkärille, ku mul on kauhee neula pelko (siis, jos multa otetaan verta käsitaipeen suonesta ;s) mut ei multa mitään näytteitä otettu vaan annettiin kaike maailma reseptejä ja yks niistä on toi Dalacin ja en oo sitä vielä alottanu käyttää ja sen takii ajattelin kysyy et tuliks sul mittää oireit, ku sä alotit sen käyttämisen ja et alkoks se toimii sul ihan hyvin vai kestiks siin vaikutukses jonki aikaa? :)

    VastaaPoista
  5. kiitos! =) no en miekää noit kaikkii joka päivä todellakaa käytä haha =D mut joo tosiaa miul oli siis vuos sit tosi paha akne, ja menin sit lääkärii nii sielt annettii tota dalacinii ja sit jotai antibioottei, en tarkallee muista mitä, mut ne autto ehkä vähän, mut ei kyl hirveen paljoo. sit äiti ehotti et ottaisin e-pillerit ja ne autto ihan tosi paljon ja lopetin siin yhteydes ne antibiootit, mut dalacinii oon käyttäny nyt melkeen vuoden ja se auttaa niihin arpiin tosi hyvin ja se kans kuivattaa jonkun verran niitä näppyjä, mut itte käytän tosiaa joskus aina sellast syväpuhdistavaa kasvovettä joka kans kuivattaa plus toi body shopin teepuuöljy on ollu iha korvaamaton, se auttaa ihan oikeesti tosi hyvin. =) toivottavasti täst nyt oli jonkunlaist apua =D
    -N

    VastaaPoista