sunnuntai 9. lokakuuta 2011

@ helsinki !

N: Jepulis jee, eli Helsingis oon jälleen ollu nyt tämän viikonlopun Jassun luona! Alkuperänen tarkotus oli tulla äiskän kans ettii miulle wanhojen mekkoo, ja sellanen löytyki Stilissimasta. Se on vaa niiiiin ihana, en ehkä kestä. Se myyjäki kehu iha maast taivaisii sen mekon ja miut, ja sano et se on tosi onnelline et toi mekko löyty just oikeelle tytölle, haha =D Mut joo, näätte sen mekon sitte helmikuussa ;) Eilen sit ku oli mekko hommattu ni lähin Jassulle ja sit illal mentii Baila Bailaa zumbaamaa ja Iidaki oli meiän kans. Se oli niin hauskaa pitkäst aikaa. Illal sit kateltii telkkarii Jassunkaa ja käytii suht ajois nukkuu ku molemmat oltii iha poikki. Tänää sitte heräiltii ja jumitettii ja sit lähettii Stadis käymää hulluil päivil, mut se meininki oli kyl nii raivostuttavaa et lähettii melkee samantie Itiksen Stockalle ku Jassu tietää siel paljo paremmi et mistä löytyy mitäki =D Sit käytii syömäs ja tultii takasi Jassulle (jälleen passikuva-automaatin kautta). Nyt ollaa vaa kateltu taas telkkarii ja mässäilty hhehe =) Huomen lähetää sit takas Joutsenoo kuuden junal, Jassu tulee koko syyslomaks sinne jipiii!










Ja sit tähä loppuu vastaus omastaki puolesta siihen yhteen anonyymin kommenttiin, joka kyseli miksei miulta oo tullu postauksii niin paljoo viime aikoina. Ensinnäki just siks ku se kamera ei oo ollu mukana, eikä oo ollu mitää kuvailemisen arvosta täs nyt viimeviikkoina, varsinkaa nyt kahtee viikkoo ku meil oli se koeviikko. Et mielummi sit postaan ja kuvaan asioit mitkä sit kiinnostaa enemmä, ku jotai sellast paskaa et "olin tänää koulus 8 tuntii ja sit olin koko päivän kotona ja täs on kuva miun skootterista jolla menin kouluu". =D Toiseks ajan puute on kans sellane toine asia, et sillon ku saa niitä kuvia, ni ei kerkee postaamaa välttämättä heti. Esimerkiks torstaina koulumatkalla kuvailin, mut en kerenny postata ku perjantaiaamuna oli lähtö tänne. Mut joo, lupaan yrittää postailla enemmän tulevaisuudessa! 

5 kommenttia:

  1. tehkää suvin kanssa videoita!

    VastaaPoista
  2. meri, niihä sil ;D
    moi, joo ollaa mietitty asiaa kyllä ja saa nähä jos onnistutaa sen tekemisessä ja lisäämisessä, mut en lupaa mitään! :D

    -N

    VastaaPoista
  3. ja se ei siis ollui mitenkää pahal ku kysyin et miks ei oo tullu sult postauksii vaa ku oot mun lempparibloggaaja nii siks ajattelin et oksulle jotaan tapahtunu tai jotain:) suvin postaukset ku ei oo nii kivoja ku sun! ei muuta ja hyvää syksyyyä:::::::)
    t.porilainen

    VastaaPoista
  4. juuu, en sitä pahalla ottanukaan. Ja ei oo siis mitään tapahtunu, ei vaan oo mitää kertomisen arvosta tapahtunut! :D mutta kiitoksia ja hyvät syksyt siulle kans! :)
    -N

    VastaaPoista