maanantai 17. lokakuuta 2011

maanantai

N: Jääny bloggailut taas vähä vähemmälle viime viikol... On ollu hirveen paljo mieles asioit ja kauheesti tekemistä, ei oo kuviikaa kertyny yhtää ja Suviki lähtee kaiketi viikonloppun Turkkii. Viime viikko meni muuteki joteki iha sumus, ei mitää muistikuvaa et mitä tein koulus, ja vapaa-ajastki vaa jääny mielee Roopen kyydis istumine ja telkkarin kattelu. Tuntuu et elämä vaa menee eteepäi ilma et sitä oikeesti ees tajuu. Oon huomannu et oon ottanu tosi paljo etäisyyttä iha kaikkee mitä täl hetkel tapahtuu; en oo yhtää keskittyny kouluu (eikä se kyl kiinnostakaa pätkän vertaa), kaikist läheisimmist kavereist oon kans etääntyny sillee henkisesti, enkä jaksa mistää muustakaa oikee innostuu. Kahet uusinnat ois ees, ja autokoulu painaa päälle. En pysty keskittyy mihikää mikä sitä vaatis, enkä ees jaksa yrittää. Sit kaiken lisäks ahistaa semisti opon kakkoskurssi mis käsitellää työelämää ja jatko-opintoi, ku en tiiä yhtää mitä haluisin tehä. Kaikenlaisii soveltuvuustestei ollaa tehty ja kaikki sanoo eri asioit. Muutamii kiinnostavii ammattei on toki löytyny mut sit on tietyst se kysymys, et haluunko tehä sitä koko loppuelämäni. Ehkä se selviää sit ajan kans.





Yritetää alotella sitä haastetta joka saatii, mut se alottamine on aina hiukan hankalaa... =D Mie teen varmaa oman osuuteni sil aikaa ku Suvi on siel Turkissa, mut en usko et iha sillee kuitenkaa, et joka päivälle ois haaste, ehkä joka toinen päivä ja sit niitten sekaa koitan saada jotai iha tavallistaki postausta aikaseks.

3 kommenttia:

  1. Siistejä kuvia! (:

    http://nobodysperfecct.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Onneks nykyään on aika helppo hankkiutua toiseen ammattiin ni ei oo tavallaan niin sidottu siihen tiettyyn asiaan koko loppuelämäks. Mie ainaki oon ihan varma että tuun tekemään ainaki yhen alanvaihdoksen tässä jossain elämäni aikana. Voinpahan sitten sannoo olevani semmone moniosaaja. xD

    VastaaPoista