tiistai 4. lokakuuta 2011

Lahti weekend!


veljenpojat - erittäin hyvä



ruudolg ft. karri koira - mammat riivaa

S: Hihi nyt pitää kyl sanoo et oli paras viikoloppu pitkääpitkää aikaa! 
Oli nii kivaa nähä Katrii pitkäst aikaa ja muutekii (= Otin jopa vähä kuviiki!
Perjantai miul oli koko päivä koulust vapaat ja lähin Joutsenost kohti Lahtee kolmen junal. Sit ku saavuin Lahtee Katri oli jo heti vastas. Mentii eka Hesee syömää ja sit vähä shoppailee. Ostettii Iidalle lahja ku Lahes oli MiinusViirus nii oli kaikkii alennuksii, ja ostettii Katrin kaa varmaa maailman parast hiuslakkaa, sellast supervahvaaa. Sit mentii kauppaa ostaa ruokaa illaks ja mentii sen jälkee Katrille vaa hengailee, ja syötii ja riehuttii ja juteltii iha sikan.


lelluska ja irmuska vaa







hehe kaukaa noi oli iha ok mut lähelt....

Sit olikii jo lauantai ! Aamu alko aamupalal ja sit alkokii jo laittautumine iltaa varte. Mei laittautumine oli aika hidast, ku datailtii ja juteltii samaa aikaa, ja lopult myö jou'uttiikii juoksee juna-asemalle, ja siit bussipysäkille ettei myöhästyttäis.... Hyvä myö, ei meil ollukkaa ku 4 tuntii aikaa laittautuu, joist käytettii varmaa se 2 tuntii siihe korkeintaa..
Iida ja Noora liitty mei seuraa juna-asemalt ja mei matka jatku Millalle, mis Katril oli sit ne synttärit. Kuvii ei oo ku alkuillast, ja iha hyvä vaa koska ne ei ois ollu varmaa mitää julkasukelposii....

hihi kiitti katri xdd














mustikkashottei namnam <3




halusin parantaaa miu ystävie oloo ku ne valittaa ain et lisään niist rumii kuviii...

Sunnuntain mentii darramätöille Katrin työpaikalle Pulkille, ja hengailtii siel joku neljä tuntii ja sit mentii Lahtee viel vähäks aikaa. Sit mentii asemalle ja lähettii kotii.




omnomnomn





monsterit vaaa <3


2 kommenttia:

  1. onnittelut kivan blogin johdosta! tässä teille molemmille haasteet (7päivää+1) joiden tarkoituksena on esim. saada viikon ajan jokaiselta päivältä postaus eli ylläpitää blogin kirjoitustahtia, jotteivat lukijat tylsisty ja lopeta seuraamista.
    (toivottavasti ette heti tyrmää ja skippaa haasteita, koska näin vaivaa näiden keksimiseen)
    ohj. valitkaa / arpokaa itsellenne haaste(1 tai 2) ja toimikaa päivittäisen teeman mukaan! jos jonkun päivän postaus ei miellytä, voitte vaihtaa keskenänne tai keksiä omat tilalle! ja muistakaa haastaa suosikki bloggaajanne kyseisellä haasteella (jos blogia kirjoittaa vain yksi ihminen voitte valita hänelle haasteen 1 tai haasteen 2. tai tietysti voitte miksata postaus ideat sekaisin molemmista haasteista !)

    HAASTE 1
    • päivä 1 – päivä kanssani (kuvat & selitykset koko päivältä)

    • päivä 2 – huonepostaus (tää nyt on varmaan ihan selkee)

    • päivä 3 – kosmetiikkaesittely (esittele esim. meikit hiusten muotoilutuotteet ja ihon puhdistus)

    • päivä 4 – vaatepostaus (esittele vaatekaappisi sisältö ja/tai yksittäisesti suosikkivaatteesi)

    • päivä 5 – esittele itsesi paremmin (koska esittelypostauksesi ei kertonut kaikkea, on haasteena nyt kertoa enemmän asioita itsestäsi! esim. mistä asioista pidät ja mistä et. harrastatko nyt jotain tai oletko joskus harrastanut? millainen perhe sinulla on? kerro vaikka myös tyylistäsi ja suosikki kaupoistasi. ja kyllä tässä rajana on vain mielikuvitus!)

    • päivä 6 – esittele joku ystäväsi. (kerro esim. miten tutustuitte, mistä asioista pidät hänessä ja mistä mahdollisesti et. lisää postaukseen kuvia erilaisista muistoista hänen kanssaan.)

    • päivä 7 – korut ja hajuvedet (esittele kaikki korusi sekä hajuvetesi. mitkä ovat suosikkisi?)

    • + 1 – esittele kaikki kenkäsi/laukkusi.

    HAASTE 2
    • päivä 1 – esittele asuinpaikkakuntasi (kerro ja kuvaa mitä mieltä olet kyseisestä paikassa, missä [kahvilassa tms.] vietät eniten aikaa, mistä asioista pidät eniten ja vähiten.)

    • päivä 2 - esittele itsesi paremmin (koska esittelypostauksesi ei kertonut kaikkea, on haasteena nyt kertoa enemmän asioita itsestäsi! esim. mistä asioista pidät ja mistä et. harrastatko nyt jotain tai oletko joskus harrastanut? kerro vaikka myös tyylistäsi ja suosikki kaupoistasi. ja kyllä tässä rajana on vain mielikuvitus!)

    • päivä 3 - laukun sisältö (perus ”what’s in my bag?” –postaus. eli esittele tällähetkellä käytössäsi olevan laukun sisältö kuvina.)

    • päivä 4 – esittele suosikkisi (suosikki -: laukku, hajuvesi, meikki, koru, alkoholijuoma)

    • päivä 5 – vaatepostaus (esittele vaatekaappisi sisältö ja/tai yksittäisesti suosikkivaatteesi)

    • päivä 6 – hiuspostaus (kerro hiustenhoitorutiineistasi, tuotteista joita käytät, suosikkiväreistä ja esittele vaikka vanhoja hiustyylejäsi kuvien muodossa)

    • päivä 7 – päivä kanssani (kuvat & selitykset koko päivältä)

    • +1 – esittele kaikki bikinisi.

    muistakaa, että teillä siis pitää olla eri haasteet, toiselle 1 toiselle 2.
    ps. kysymys - ja videopostaus olis kans kiva (:
    ja muistakaas kans laittaa muille bloggaajille tää:>kiitos.

    VastaaPoista
  2. oii kiitos paljon kommentistasi ! Tälläisiä kommenteja halutaan lisäää (= Tosi hyvä idea lupaamme yrittää toteuttaa tätä parhaamme mukaan mahdollisimman pian ! (:

    VastaaPoista