sunnuntai 4. joulukuuta 2011

haaste: kengät & laukut

N: Viimestä viedään, vihdoin =D Eli kengät ja laukut. Täs nyt ei oo IHAN kaikkia, koska kenkii miul on tosi paljo ja osa on sellasii 6-7 vuot vanhoi tosi kuluneit ja rikkinäisii, joit en ees välttämättä enää käytä tai jotka on vaa nii rumii etten välttämättä haluu ees tunnustaa omistavani sellasii... =D Laukkuiki miul on enemmä, mut en käytä niist mitää joten tuntu aika turhalta postata niistä.


Kuva nyt on vähä heilahtanu mut minkäs teeeeet...
Pieni laukku Maltalt Pull&Bearista. Käytän tätä aina kaupungilla.
Iso laukku Handbag superstoresta tilattu Björn Borg, jota käytän koulussa ja sillo jos tarviin enemmä kamaa mukaa.

Nää on ne peruskengät mitä käytän enite. Converset on vissii parin vuoden takaa, ja ne on jalas melkeenpä joka päivä vuodenajasta riippumatta. Niket on viime joulun Teneriffalt ostetut ja niit käytän yleensä kollareitten kaa tai sit jos muu asu ei oo nii justiisa.


Harmaat Converset on Korfult ostettu joskus neljä tai viis vuotta sitte, en ees muista. Nois on siis kaikkien tuolien kuvii. Käytän noit aika harvo ku mustat on vetäny pidemmän korren.
Gladiaattorit on joku pari kolme vuotta vanhat ja noi on Apple Green -merkkiset ja noi on ostettu muistaakseni Andiamosta. Varmaa sanomattaki selvää et noi on jalas kesäsin.
Korkkarit on vissii 2 tai 3 vuotta sit ostetut Bvllboxenin kengät, jotka on ostettu Tallinan Trendexpressistä (tai jostai sellasest...). En käytä korkkareit oikeestaa koskaa, paitsi juhlatilaisuuksis kidutan yleensä jalkojani.


Näitten perää kyseltii joskus alkusyksystä, ja nää on siis viime syksyn Biancost ostetut. En oo nyt käyttäny noit tänä vuonna ku kerra, mut varmaa tulee käyttöö myöhemmi. Tosin ärsyttää ku tos toisessa on noi ees olevat rypytykset jostai syyst menny iha pilalle joten ne on niiko kaks eri kenkää... Ja tosiaa ensimmäisten käyttökertojen jälkee toisest meni toi matalaakin matalempi korko rikki, mut onneks se saatii korjattuu.

Jeps, eli siin oli miun osalt tää haaste, kiitos tosi paljon sille anonyymille joka tätä ehdotti, tykkäsin tehä tätä (vaikka kestiki..) ! Toivon mukaa toi Suviki sais nyt sit alotettuu (vaik se sanoki ettei se jaksa tehä mut sehä nähää...).

2 kommenttia: